Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Pulled pork tál

Pulled pork tál


pulled pork tál recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Az egyik legjobb fogyasztási módja a tépett malacnak, ha épp nem szendvicsbe kerül. Nagyszerű étel foci meccsekhez, baráti vacsikhoz vagy persze minden ok nélkül.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő30 percÖsszesen45 perc
Hozzávalók a pulled porkhoz
 egész tarja vagy lapocka
 olívaolaj
Hozzávalók
 500 g krumpli
 600 g elkészült pulled pork
 200 g reszelt sajt
 ropogós hagyma
Ajánlott kiégészítők
Elkészítés
1

A pulled pork tál egy tökéletes megoldás akár a korábbi pulled pork elfogyasztására vagy épp a frissen készült tépett hús mellé köretnek.

2

Kezdésnek a pulled porkot készítsük el, csak nagyon egyszerű módszerrel: trimmeljük a húst, kenjük át olívaolajjal, fűszerezzük Milestone66 Red barbecue fűszerrel, majd 110-120°C-on süssük pellet grillsütőn addig, amíg ki nem alakul a szép mahagóni színű bark.

3

Ezután csomagoljuk hentespapírba vagy alufóliába és helyezzük vissza a grillsütőbe addig, amíg el nem éri a szükséges 92-96°C-os maghőmérsékletet. Ezután szedjük szét villa vagy medvekarom segítségével.

4

A burgonyát mossuk, (illetve hámozzuk) meg, majd szeleteljük cikkekre. Természetesen használhatunk fagyasztott krumplit is, ebben az esetben engedjük kiolvadni.

5

Szórjuk meg egy kis Milestone66 Red fűszerrel, majd tegyük a grillsütőben 200°C-on kb. 20 percre.

6

Miután elkészült még szórjuk meg ízlés szerint Red és SPG+ fűszerekkel.

7

A sült krumplira helyezzük rá a pulled porkot, öntsük le különböző szószokkal, majd szórjuk meg a roppanós pirított hagymával, reszelt sajttal és karikázott jalapeno paprikával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grillkolbászos mediterrán raguAz olasz kiruccanásunk alkalmával volt szerencsénk egy igazi olasz kerti konyhában főzni ugyanis a hotelünk tulajdonosa megengedte számunkra, hogy használjuk az étteremnek a kerthelyiségét. Egy esti főzés alkalmával mediterrán ragu készült grillkolbásszal.
Szárazon pácolt texasi marhaoldalasNe hagyd, hogy egy nagyobb marhaborda megfélemlítsen! Ennek az egyszerű száraz pácnak az elkészítése 20 percet vesz igénybe, és utána elvégzi helyetted az összes nehéz feladatot. Hiszen ezután egyszerűen megfüstöljük a húst 4-5 órán keresztül, majd becsomagoljuk a bordákat alufóliába vagy hentespapírba és tökéletesre sütjük.
Balkán grillszendvicsEgy finomságos (nyári) grillkolbászos szendvics receptjét láthatjátok a videóban, íme a balkán grillszendvics!
Töltött, grillezett csirkés tacoNe csak beszéljünk a fatüzelésű ízekről, hanem készítsük is el őket! Dennis Prescott csirkés tacoja pedig nagyszerű lehetőséget biztosít erre. A grillezett csirke tetejére tejföl, friss salsa és házi guacamole kerül, hogy a lehető legjobban sikerüljön a taco este.

Hozzávalók

Hozzávalók a pulled porkhoz
 egész tarja vagy lapocka
 olívaolaj
Hozzávalók
 500 g krumpli
 600 g elkészült pulled pork
 200 g reszelt sajt
 ropogós hagyma
Ajánlott kiégészítők

Elkészítés

Elkészítés
1

A pulled pork tál egy tökéletes megoldás akár a korábbi pulled pork elfogyasztására vagy épp a frissen készült tépett hús mellé köretnek.

2

Kezdésnek a pulled porkot készítsük el, csak nagyon egyszerű módszerrel: trimmeljük a húst, kenjük át olívaolajjal, fűszerezzük Milestone66 Red barbecue fűszerrel, majd 110-120°C-on süssük pellet grillsütőn addig, amíg ki nem alakul a szép mahagóni színű bark.

3

Ezután csomagoljuk hentespapírba vagy alufóliába és helyezzük vissza a grillsütőbe addig, amíg el nem éri a szükséges 92-96°C-os maghőmérsékletet. Ezután szedjük szét villa vagy medvekarom segítségével.

4

A burgonyát mossuk, (illetve hámozzuk) meg, majd szeleteljük cikkekre. Természetesen használhatunk fagyasztott krumplit is, ebben az esetben engedjük kiolvadni.

5

Szórjuk meg egy kis Milestone66 Red fűszerrel, majd tegyük a grillsütőben 200°C-on kb. 20 percre.

6

Miután elkészült még szórjuk meg ízlés szerint Red és SPG+ fűszerekkel.

7

A sült krumplira helyezzük rá a pulled porkot, öntsük le különböző szószokkal, majd szórjuk meg a roppanós pirított hagymával, reszelt sajttal és karikázott jalapeno paprikával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Pulled pork tál
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66