Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Pulled pork tál

Pulled pork tál


pulled pork tál recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Az egyik legjobb fogyasztási módja a tépett malacnak, ha épp nem szendvicsbe kerül. Nagyszerű étel foci meccsekhez, baráti vacsikhoz vagy persze minden ok nélkül.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő30 percÖsszesen45 perc
Hozzávalók a pulled porkhoz
 egész tarja vagy lapocka
 olívaolaj
Hozzávalók
 500 g krumpli
 600 g elkészült pulled pork
 200 g reszelt sajt
 ropogós hagyma
Ajánlott kiégészítők
Elkészítés
1

A pulled pork tál egy tökéletes megoldás akár a korábbi pulled pork elfogyasztására vagy épp a frissen készült tépett hús mellé köretnek.

2

Kezdésnek a pulled porkot készítsük el, csak nagyon egyszerű módszerrel: trimmeljük a húst, kenjük át olívaolajjal, fűszerezzük Milestone66 Red barbecue fűszerrel, majd 110-120°C-on süssük pellet grillsütőn addig, amíg ki nem alakul a szép mahagóni színű bark.

3

Ezután csomagoljuk hentespapírba vagy alufóliába és helyezzük vissza a grillsütőbe addig, amíg el nem éri a szükséges 92-96°C-os maghőmérsékletet. Ezután szedjük szét villa vagy medvekarom segítségével.

4

A burgonyát mossuk, (illetve hámozzuk) meg, majd szeleteljük cikkekre. Természetesen használhatunk fagyasztott krumplit is, ebben az esetben engedjük kiolvadni.

5

Szórjuk meg egy kis Milestone66 Red fűszerrel, majd tegyük a grillsütőben 200°C-on kb. 20 percre.

6

Miután elkészült még szórjuk meg ízlés szerint Red és SPG+ fűszerekkel.

7

A sült krumplira helyezzük rá a pulled porkot, öntsük le különböző szószokkal, majd szórjuk meg a roppanós pirított hagymával, reszelt sajttal és karikázott jalapeno paprikával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Pulled pork töltött hot dogHa unod már a klasszikus grill ételeket, akkor ez nagyon fog tetszeni! Egy sajtos, szaftos nagyon extra receptet hoztunk amit bárki el tud készíteni.
Édes fűszeres marhabordákAhhoz, hogy a borda nagyszerű legyen elárulunk egy titkot. Ami pedig nem más, minthogy gyakran kenjük át a marhabordákat a páccal, különösen a főzési idő vége felé. Ez rétegezi a mártást, így a bordák ragadósak és igazán tökéletesek lesznek.
Grillezett Kalbi (koreai marhaborda)A házi készítésű koreai pác és az almafa füstje teljesen feldobja ezt a marhabordát. Ezek a pácolt oldalasok minden bizonnyal fatüzelésű étel repertoárunk ékszerei lesznek ízükkel és gyors elkészítésükkel.
Bárányborda rozmaringos-mustáros mártássalMi lehetne jobb egy bárányborda szeletnél? Hát a dupla bárányborda szelet! Ha darabolva csak egy-egy szeletet találunk, akkor vegyünk egy egész bordát és vágjuk fel magunk. Ha a csontokat nem „franciásították” eleve, akkor ezt saját magunk is megtehetjük úgy, hogy lekaparjuk a csontokról a felesleges zsírt, porcot és húst. Ez a lépés természetesen nem kötelező, de elegánsabb megjelenést kölcsönözhet ételünknek.

Hozzávalók

Hozzávalók a pulled porkhoz
 egész tarja vagy lapocka
 olívaolaj
Hozzávalók
 500 g krumpli
 600 g elkészült pulled pork
 200 g reszelt sajt
 ropogós hagyma
Ajánlott kiégészítők

Elkészítés

Elkészítés
1

A pulled pork tál egy tökéletes megoldás akár a korábbi pulled pork elfogyasztására vagy épp a frissen készült tépett hús mellé köretnek.

2

Kezdésnek a pulled porkot készítsük el, csak nagyon egyszerű módszerrel: trimmeljük a húst, kenjük át olívaolajjal, fűszerezzük Milestone66 Red barbecue fűszerrel, majd 110-120°C-on süssük pellet grillsütőn addig, amíg ki nem alakul a szép mahagóni színű bark.

3

Ezután csomagoljuk hentespapírba vagy alufóliába és helyezzük vissza a grillsütőbe addig, amíg el nem éri a szükséges 92-96°C-os maghőmérsékletet. Ezután szedjük szét villa vagy medvekarom segítségével.

4

A burgonyát mossuk, (illetve hámozzuk) meg, majd szeleteljük cikkekre. Természetesen használhatunk fagyasztott krumplit is, ebben az esetben engedjük kiolvadni.

5

Szórjuk meg egy kis Milestone66 Red fűszerrel, majd tegyük a grillsütőben 200°C-on kb. 20 percre.

6

Miután elkészült még szórjuk meg ízlés szerint Red és SPG+ fűszerekkel.

7

A sült krumplira helyezzük rá a pulled porkot, öntsük le különböző szószokkal, majd szórjuk meg a roppanós pirított hagymával, reszelt sajttal és karikázott jalapeno paprikával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Pulled pork tál
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66