Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

SPG fűszerezett, sörben párolt marhaoldalas

SPG fűszerezett, sörben párolt marhaoldalas


spg marhaoldalas recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Lehet, hogy a marhabordákon nincs annyi hús, mint a sertés oldalason, de ha pl. Traeger 'Que szószba forgatjuk, akkor felejthetetlenül finomak lesznek. Grillezzük meg őket egy serpenyőben, hogy ne égjenek le és a hús is szaftos maradhasson.

Adag6 főre
Előkészítési idő20 percFőzési idő3 óraÖsszesen3 óra 20 perc
Hozzávalók
 marhaoldalas
 350 ml sör vagy marhaalaplé
 Traeger 'Que BBQ szószEcetes, csípős szósz
Elkészítés
1

Körülbelül 1 órával a főzés előtt tegyük a bordákat egy fóliás tepsibe húsos felével felfelé és mindkét oldalukat ízesítsük SPG-vel. (Só, bors, fokhagyma)

2

Kapcsoljuk be és használjuk a pellet grillsütőt alacsony hőmérsékleten, ezúttal 75-80℃ -on.

3

Helyezzük a serpenyőt a grillre, tegyük bele a húsokat és zárjuk le a fedelet. Így füstöljük 1 órán keresztül.

4

Öntsük a sört a serpenyő aljába (de vigyázzunk, hogy ne mossuk le a bordákról a fűszereket) és a tepsit szorosan fedjük le alufóliával.

5

Növeljük a pellet grillsütő hőmérsékletét 120℃-ra és folytassuk a bordák sütését, amíg a hús vajpuha nem lesz, vagyis még további 2-3 órán keresztül.

6

Óvatosan távolítsuk el a fóliát és öntsük ki a párolófolyadékot. Tálaljuk a bordákat Traeger 'Que BBQ szósszal.
A bordákat megkenhetjük a szósszal, és a grillen összepiríthatjuk, vagy a szószt a hús mellé is tálalhatjuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Malac császárhús sütése grillenA Fald Fel! csapata egy nagyon ropogós malaccsászár receptet hozott ma nektek. Ropogós bőr, szaftos hús, király fűszerek, füst. Mi így sütjük a húsok császárát!
Kalifornia burgerFrissítsük fel kicsit a hagyományos grillezett hamburgert! Az USA nyugati partján a szaftos burgert az avokádó teszi teljessé! Kovászos, savanykás zsömlékbe töltve még extrább az élmény.

Hozzávalók

Hozzávalók
 marhaoldalas
 350 ml sör vagy marhaalaplé
 Traeger 'Que BBQ szószEcetes, csípős szósz

Elkészítés

Elkészítés
1

Körülbelül 1 órával a főzés előtt tegyük a bordákat egy fóliás tepsibe húsos felével felfelé és mindkét oldalukat ízesítsük SPG-vel. (Só, bors, fokhagyma)

2

Kapcsoljuk be és használjuk a pellet grillsütőt alacsony hőmérsékleten, ezúttal 75-80℃ -on.

3

Helyezzük a serpenyőt a grillre, tegyük bele a húsokat és zárjuk le a fedelet. Így füstöljük 1 órán keresztül.

4

Öntsük a sört a serpenyő aljába (de vigyázzunk, hogy ne mossuk le a bordákról a fűszereket) és a tepsit szorosan fedjük le alufóliával.

5

Növeljük a pellet grillsütő hőmérsékletét 120℃-ra és folytassuk a bordák sütését, amíg a hús vajpuha nem lesz, vagyis még további 2-3 órán keresztül.

6

Óvatosan távolítsuk el a fóliát és öntsük ki a párolófolyadékot. Tálaljuk a bordákat Traeger 'Que BBQ szósszal.
A bordákat megkenhetjük a szósszal, és a grillen összepiríthatjuk, vagy a szószt a hús mellé is tálalhatjuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
SPG fűszerezett, sörben párolt marhaoldalas
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66