Texas chili marhapörkölt mac and cheese-zel
Ebben a receptvideóban texasi ízvilágban készült el a marhapörkölt, amely mellé egy igazi klasszikus a mac and cheese lett a köret.
A marhahúst kockázzuk fel. Nem kell túl apróra, érdemes karakteres darabokat hagyni. Miután felvágtuk alaposan sózzuk, borsozzuk és összeforgatjuk.
A fa pellet grillsütőt 160-175°C-ra melegítsük elő.
Készítsük elő a pörkölt alapjához szükséges hozzávalókat. Vágjuk fel a paprikát, a hagymát, a fokhagymát, a paradicsomot és kockázzuk a szalonnát is.
Süssük zsírjára a szalonnát és adjuk hozzá a felvágott zöldségeket, majd miután összesültek érkezhet a marhahúst, amire pirítsunk rá kérget.
Annyi vízzel öntsük fel, ami épphogy ellepi a pörköltünket. Adjuk hozzá a babérlevelet és az egész fahéjat, majd forrás után a barnacukrot.
Készítsük el köretünket a mac n cheese-t. Egy tepsibe hevítsünk vajat, amin a fokhagymát és az szeletelt újhagymát fonnyasszuk meg, majd összesütjük a liszttel.
Adjuk hozzá a tejet és a tejszínt. Amikor krémesedik adjuk hozzá a cheddar sajtot is, majd ízesítsük sóval és borssal.
Kb. 80%-ra főzzük meg a tésztát, majd szűrjük le és keverjük össze a tepsi tartalmával és 10-15 percre tegyük vissza a grillsütőbe.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- Okosgrill kiegészítők
Milestone66 Farmer kötény
Original price was: 23 990 Ft.19 990 FtCurrent price is: 19 990 Ft. - KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
- KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
A marhahúst kockázzuk fel. Nem kell túl apróra, érdemes karakteres darabokat hagyni. Miután felvágtuk alaposan sózzuk, borsozzuk és összeforgatjuk.
A fa pellet grillsütőt 160-175°C-ra melegítsük elő.
Készítsük elő a pörkölt alapjához szükséges hozzávalókat. Vágjuk fel a paprikát, a hagymát, a fokhagymát, a paradicsomot és kockázzuk a szalonnát is.
Süssük zsírjára a szalonnát és adjuk hozzá a felvágott zöldségeket, majd miután összesültek érkezhet a marhahúst, amire pirítsunk rá kérget.
Annyi vízzel öntsük fel, ami épphogy ellepi a pörköltünket. Adjuk hozzá a babérlevelet és az egész fahéjat, majd forrás után a barnacukrot.
Készítsük el köretünket a mac n cheese-t. Egy tepsibe hevítsünk vajat, amin a fokhagymát és az szeletelt újhagymát fonnyasszuk meg, majd összesütjük a liszttel.
Adjuk hozzá a tejet és a tejszínt. Amikor krémesedik adjuk hozzá a cheddar sajtot is, majd ízesítsük sóval és borssal.
Kb. 80%-ra főzzük meg a tésztát, majd szűrjük le és keverjük össze a tepsi tartalmával és 10-15 percre tegyük vissza a grillsütőbe.