Mire jó egy öntöttvas serpenyő? Például egy gyerekbarát, laktató pizza elkészésítéséhez! Toast kenyér alapon készült el ez a nagyon egyszerűbb "grillpizza" Próbáljátok ki! 🙂
Ez a recept egy természetesen nem valódi pizzát mutat be, de egy szuper alternatíva arra az esetre, ha a grillsütőben szeretnénk egy laktató ételt elkészíteni, főleg úgy, hogy a benti konyhát nem fűtjük pokolian forróra.
A fa pellet grillsütő hőmérsékletét emeljük 175°C és a bacon helyezzük a rácsra, ahogy a toast kenyereket is pirítsuk meg mellette.
A toast kenyerek fogják a "grillpizza" alapját képezni, így amikor megpirult vágjuk fel háromszögekre és egységesen oszlassuk el az (öntöttvas) serpenyőben.
Paradicsomszósz helyett használjunk most egy kis barbecue szószt, erre pedig érkezhet az időközben felkockázott bacon.
A pizzánkat ízlés szerint feltétezzük. A bacon mellé érkezhet tojás, újhagyma és persze reszelt sajt.
A sajt tetejére érkezhet egy szórás a fokhagymás fűszerünkből, a Milestone66 Shield-ből, majd mehet is be az egész a grillsütőbe, amíg a sajt néhány perc alatt meg nem olvad kb. 200°C-on.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Tájékozódj az Okosgrillekről:
-
Pit Boss Pro Series 1600 pellet grill – smoker
699 000 Ft nettó 550 394 Ft -
Pit Boss Pro Series 1150 pellet grill – smoker
559 000 Ft nettó 440 157 Ft -
Pit Boss Pro Series 850 pellet grill – smoker
489 000 Ft nettó 385 039 Ft -
Zgrills ZPG-11002b pellet grill – smoker
649 000 Ft nettó 511 024 Ft
Hozzávalók
Elkészítés
Ez a recept egy természetesen nem valódi pizzát mutat be, de egy szuper alternatíva arra az esetre, ha a grillsütőben szeretnénk egy laktató ételt elkészíteni, főleg úgy, hogy a benti konyhát nem fűtjük pokolian forróra.
A fa pellet grillsütő hőmérsékletét emeljük 175°C és a bacon helyezzük a rácsra, ahogy a toast kenyereket is pirítsuk meg mellette.
A toast kenyerek fogják a "grillpizza" alapját képezni, így amikor megpirult vágjuk fel háromszögekre és egységesen oszlassuk el az (öntöttvas) serpenyőben.
Paradicsomszósz helyett használjunk most egy kis barbecue szószt, erre pedig érkezhet az időközben felkockázott bacon.
A pizzánkat ízlés szerint feltétezzük. A bacon mellé érkezhet tojás, újhagyma és persze reszelt sajt.
A sajt tetejére érkezhet egy szórás a fokhagymás fűszerünkből, a Milestone66 Shield-ből, majd mehet is be az egész a grillsütőbe, amíg a sajt néhány perc alatt meg nem olvad kb. 200°C-on.