Toast kenyeres grillpizza öntöttvas serpenyőben

Kezdőlap / Toast kenyeres grillpizza öntöttvas serpenyőben
Toast kenyeres grillpizza öntöttvas serpenyőben
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Mire jó egy öntöttvas serpenyő? Például egy gyerekbarát, laktató pizza elkészésítéséhez! Toast kenyér alapon készült el ez a nagyon egyszerűbb "grillpizza" Próbáljátok ki! 🙂

Adag2 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő20 percÖsszesen30 perc
Hozzávalók
 9 szelet toast kenyér
 1 csomag bacon
 200 g reszelt sajt
 3 darab tojás
 2 szál újhagyma
Elkészítés
1

Ez a recept egy természetesen nem valódi pizzát mutat be, de egy szuper alternatíva arra az esetre, ha a grillsütőben szeretnénk egy laktató ételt elkészíteni, főleg úgy, hogy a benti konyhát nem fűtjük pokolian forróra.

2

A fa pellet grillsütő hőmérsékletét emeljük 175°C és a bacon helyezzük a rácsra, ahogy a toast kenyereket is pirítsuk meg mellette.

3

A toast kenyerek fogják a "grillpizza" alapját képezni, így amikor megpirult vágjuk fel háromszögekre és egységesen oszlassuk el az (öntöttvas) serpenyőben.

4

Paradicsomszósz helyett használjunk most egy kis barbecue szószt, erre pedig érkezhet az időközben felkockázott bacon.

5

A pizzánkat ízlés szerint feltétezzük. A bacon mellé érkezhet tojás, újhagyma és persze reszelt sajt.

6

A sajt tetejére érkezhet egy szórás a fokhagymás fűszerünkből, a Milestone66 Shield-ből, majd mehet is be az egész a grillsütőbe, amíg a sajt néhány perc alatt meg nem olvad kb. 200°C-on.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Tájékozódj az Okosgrillekről:

Hozzávalók

Hozzávalók
 9 szelet toast kenyér
 1 csomag bacon
 200 g reszelt sajt
 3 darab tojás
 2 szál újhagyma

Elkészítés

Elkészítés
1

Ez a recept egy természetesen nem valódi pizzát mutat be, de egy szuper alternatíva arra az esetre, ha a grillsütőben szeretnénk egy laktató ételt elkészíteni, főleg úgy, hogy a benti konyhát nem fűtjük pokolian forróra.

2

A fa pellet grillsütő hőmérsékletét emeljük 175°C és a bacon helyezzük a rácsra, ahogy a toast kenyereket is pirítsuk meg mellette.

3

A toast kenyerek fogják a "grillpizza" alapját képezni, így amikor megpirult vágjuk fel háromszögekre és egységesen oszlassuk el az (öntöttvas) serpenyőben.

4

Paradicsomszósz helyett használjunk most egy kis barbecue szószt, erre pedig érkezhet az időközben felkockázott bacon.

5

A pizzánkat ízlés szerint feltétezzük. A bacon mellé érkezhet tojás, újhagyma és persze reszelt sajt.

6

A sajt tetejére érkezhet egy szórás a fokhagymás fűszerünkből, a Milestone66 Shield-ből, majd mehet is be az egész a grillsütőbe, amíg a sajt néhány perc alatt meg nem olvad kb. 200°C-on.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Toast kenyeres grillpizza öntöttvas serpenyőben
Főoldal
Szoky könyv
Pellet grillek
Milestone66