Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Csatlakozz a Grill és BBq közösséghez

#grillkolbász

A grillezés szeretete hívta életre ezt a receptgyűjteményt, melyet folyamatosan bővítünk és megosztunk veletek. Legyen szó hagyományos grillételekről, díjnyertes smorker-bbq receptekről az Okosgrill csapata szeretne minél több segítséget nyújtani és tippet adni ahhoz, hogy minél nagyszerűbb élmény legyen a kerti sütögetés.

 

Német grillkolbászos szendvics házi mustárralA német kolbász elismerésre méltó! Zseniális finomság, szuper szaftos és tökéletesen illik egy jó hot dog kiflibe. De ennyi nem elég, jöhet hozzá házi mustár és persze ezen a vonalon elmaradhatatlan a savanyú káposzta is! A kolbásszal csupa jó dolog történik: füstöljük, grillezzük és bekerül a zsemlébe.
Polish Boy: grillkolbászos szendvics ClevelandbőlCleveland egyik leghíresebb szendvicsét az 1940-es években találta ki Virgil Whitmore, amikor a füstös, lengyel kolbász, a "polish boy” nagy sikert aratott a barbecue rajongók körében. Virgil néhány egyszerű hozzávalóból és persze a kolbászból zseniális szendvicset hozott létre, amely azóta is töretlen népszerűségnek örvend és persze már számos változatát készítik a városban.
Balkán grillszendvicsEgy finomságos (nyári) grillkolbászos szendvics receptjét láthatjátok a videóban, íme a balkán grillszendvics!
Grill gombás hot dogA hotdog rengeteg grillparti főszereplője, de mi történik ha mustáron túl is engedjük a fantáziánkat? Izgalmas grill gombás hotdog következik.
Sörös grillkolbász sajtszósszalA grillezés és egy üveg sör szinte kéz a kézben jár és ezzel recepttel csak tovább fokozzuk a kapcsolatot. Sörös grillkolbász következik cheddar sajtszósszal és alaposan megpakolva.
1 2

has been added to your cart.
Checkout
Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66