Grill gombás hot dog

Kezdőlap / Grill gombás hot dog
Grill gombás hot dog
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A hotdog rengeteg grillparti főszereplője, de mi történik ha mustáron túl is engedjük a fantáziánkat? Izgalmas grill gombás hotdog következik.

Adag6 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő45 percÖsszesen1 óra
Hozzávalók:
 1 csomag gomba
 300 g grillkolbász
 1 csomag hot dog buci
 1 csomag füstölt sajt
 olívaolaj
 1 fej vöröshagyma
 1 marék petrezselyem
 3 gerezd fokhagyma
 3 evőkanál majonéz
 1 kis doboz tejföl
 fél citrom
 savanyú uborka
 ízlés szerint só, bors
Elkészítés
1

Elsőként tisztítsunk meg egy doboz grillezésre alkalmas gombát, majd olívaolajjal át kenve már mehetnek is a rácsra, amíg pár perc alatt elkészülnek.

2

A gombához még egy isteni szósz alap is előkészíthető: egy fej vöröshagymát és egy marék petrezselymet vágjunk apróra, majd dobjunk egy tálba. adjunk hozzá három gerezd fokhagymát aprítva, majd kanalazzunk hozzá egy evőkanál olívaolajat, 3 evőkanál majonézt és egy kis doboz tejfölt. Fél citrom leve mellett sózzuk, borsozzuk. Az elkészült gombákat apróra kockázás után jól keverjük el az egésszel.

3

A csomag grillkolbász mehet a (z Okos)pellet grillre, természetesen beirdalást követően. Mikor gyönyörű roppanósra sültek, kerüljön rá 1-1 szelet füstölt sajt.

4

Pár hot dog buci pirítása után már csak össze kell állítani az egészet: Egy jó adag gombás krém, egy isteni sajtos grill kolbi, valamint pár szelet savanyú ubi az ízek harmóniája végett és le is vettük a lábáról az egész társaságot!

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Tájékozódj az Okosgrillekről:

Hozzávalók

Hozzávalók:
 1 csomag gomba
 300 g grillkolbász
 1 csomag hot dog buci
 1 csomag füstölt sajt
 olívaolaj
 1 fej vöröshagyma
 1 marék petrezselyem
 3 gerezd fokhagyma
 3 evőkanál majonéz
 1 kis doboz tejföl
 fél citrom
 savanyú uborka
 ízlés szerint só, bors

Elkészítés

Elkészítés
1

Elsőként tisztítsunk meg egy doboz grillezésre alkalmas gombát, majd olívaolajjal át kenve már mehetnek is a rácsra, amíg pár perc alatt elkészülnek.

2

A gombához még egy isteni szósz alap is előkészíthető: egy fej vöröshagymát és egy marék petrezselymet vágjunk apróra, majd dobjunk egy tálba. adjunk hozzá három gerezd fokhagymát aprítva, majd kanalazzunk hozzá egy evőkanál olívaolajat, 3 evőkanál majonézt és egy kis doboz tejfölt. Fél citrom leve mellett sózzuk, borsozzuk. Az elkészült gombákat apróra kockázás után jól keverjük el az egésszel.

3

A csomag grillkolbász mehet a (z Okos)pellet grillre, természetesen beirdalást követően. Mikor gyönyörű roppanósra sültek, kerüljön rá 1-1 szelet füstölt sajt.

4

Pár hot dog buci pirítása után már csak össze kell állítani az egészet: Egy jó adag gombás krém, egy isteni sajtos grill kolbi, valamint pár szelet savanyú ubi az ízek harmóniája végett és le is vettük a lábáról az egész társaságot!

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Grill gombás hot dog
Főoldal
Szoky könyv
Pellet grillek
Milestone66