Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Ropogós BBQ csirkeszárnyak

Ropogós BBQ csirkeszárnyak


Ropogós bbq csirkeszárnyak recept
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egyszerű elkészítés és mindenki imádja: bbq csirkeszárnyak az okosgrillről. Ha tuti befutó sikert akarunk, akkor ezzel a recepttel nem tévedhetünk.

Adag4 főre
Előkészítési idő5 percFőzési idő40 percÖsszesen45 perc
Hozzávalók
 24 darab csirkeszárny
 bbq szósz
 
 bors
Elkészítés
1

Indítsuk el fa pellet grillsütőnket °C és állítsuk a hőmérsékletet 180°C-ra.

2

Nézzük át, tisztítsuk meg és öblítsük le a csirkeszárnyakat hideg, folyó víz alatt, majd lecsepegtetés után papírtörlővel törüljük szárazra.

3

A szárnyak mindkét oldalát kenjük be vékonyan olajjal majd fűszerezzük sóval, borssal, használhatunk fokhagymasót, de akár csirke fűszersót is.

4

180° C-on 40 percig süssük, időnként (házi) bbq szósszal átkenve és megforgatva. Az eredmény a mindenki által kedvelt ropogós bbq-s csirkeszárny lesz, amihez káposztasalátát javaslunk köretként.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Kalifornia burgerFrissítsük fel kicsit a hagyományos grillezett hamburgert! Az USA nyugati partján a szaftos burgert az avokádó teszi teljessé! Kovászos, savanykás zsömlékbe töltve még extrább az élmény.
Füstölt lazacos rakott krumpliA burgonya és a fa pellet aromák nagyszerű ízt adnak ennek a kiadós, füstölt lazacos reggelinek. Süthetjük korábban megmaradt füstölt lazacból, de akár friss halból is.
Mandulás pisztráng grill recept by Szoky konyhájaHa ritkán eszel halat, főképp pisztrángot, akkor ez a recept biztosan elcsábít majd, hogy többet kellene. Fantasztikus spenótos, vajas, fokhagymás, ropogós pisztráng receptet hozott nekünk Szoky és természetesen Pit Boss grillsütőn készíti el nekünk.
Szarvaspörkölt gazdagon – grillenSzarvaspörköltet főzni igazi kiváltság, egy megtiszteltetés. Ebben a receptben egy igazán gazdag paradicsom, zöldségekkel teli változatot ismerhettek meg. A végén majd megáll benne a fakanál.

Hozzávalók

Hozzávalók
 24 darab csirkeszárny
 bbq szósz
 
 bors

Elkészítés

Elkészítés
1

Indítsuk el fa pellet grillsütőnket °C és állítsuk a hőmérsékletet 180°C-ra.

2

Nézzük át, tisztítsuk meg és öblítsük le a csirkeszárnyakat hideg, folyó víz alatt, majd lecsepegtetés után papírtörlővel törüljük szárazra.

3

A szárnyak mindkét oldalát kenjük be vékonyan olajjal majd fűszerezzük sóval, borssal, használhatunk fokhagymasót, de akár csirke fűszersót is.

4

180° C-on 40 percig süssük, időnként (házi) bbq szósszal átkenve és megforgatva. Az eredmény a mindenki által kedvelt ropogós bbq-s csirkeszárny lesz, amihez káposztasalátát javaslunk köretként.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Ropogós BBQ csirkeszárnyak
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66