Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Ropogós BBQ csirkeszárnyak

Ropogós BBQ csirkeszárnyak


Ropogós bbq csirkeszárnyak recept
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egyszerű elkészítés és mindenki imádja: bbq csirkeszárnyak az okosgrillről. Ha tuti befutó sikert akarunk, akkor ezzel a recepttel nem tévedhetünk.

Adag4 főre
Előkészítési idő5 percFőzési idő40 percÖsszesen45 perc
Hozzávalók
 24 darab csirkeszárny
 bbq szósz
 
 bors
Elkészítés
1

Indítsuk el fa pellet grillsütőnket °C és állítsuk a hőmérsékletet 180°C-ra.

2

Nézzük át, tisztítsuk meg és öblítsük le a csirkeszárnyakat hideg, folyó víz alatt, majd lecsepegtetés után papírtörlővel törüljük szárazra.

3

A szárnyak mindkét oldalát kenjük be vékonyan olajjal majd fűszerezzük sóval, borssal, használhatunk fokhagymasót, de akár csirke fűszersót is.

4

180° C-on 40 percig süssük, időnként (házi) bbq szósszal átkenve és megforgatva. Az eredmény a mindenki által kedvelt ropogós bbq-s csirkeszárny lesz, amihez káposztasalátát javaslunk köretként.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Virsli múmiák – Halloween grill receptHalloweeni külön kiadásunkban a gyerekeknek kedvezünk. A grillsütőn bármikor készülhet nekik is néhány meglepetés recept. Biztosan mosolyogva, boldogan fogják fogyasztani. Következzen a virslis múmiák receptje.
Grillezett kukoricás salsaEzt a tartalmas és laktató salsa receptet könnyen alakíthatjuk az általunk kívánt csípősségre – az enyhe fűszerességtől az abszolút tüzességig. Kényeztessük ízlelőbimbóinkat a fatüzelésű kukorica édességével és az ezt kiegyensúlyozó fűszerekkel – a szánk hálás lesz érte.

Hozzávalók

Hozzávalók
 24 darab csirkeszárny
 bbq szósz
 
 bors

Elkészítés

Elkészítés
1

Indítsuk el fa pellet grillsütőnket °C és állítsuk a hőmérsékletet 180°C-ra.

2

Nézzük át, tisztítsuk meg és öblítsük le a csirkeszárnyakat hideg, folyó víz alatt, majd lecsepegtetés után papírtörlővel törüljük szárazra.

3

A szárnyak mindkét oldalát kenjük be vékonyan olajjal majd fűszerezzük sóval, borssal, használhatunk fokhagymasót, de akár csirke fűszersót is.

4

180° C-on 40 percig süssük, időnként (házi) bbq szósszal átkenve és megforgatva. Az eredmény a mindenki által kedvelt ropogós bbq-s csirkeszárny lesz, amihez káposztasalátát javaslunk köretként.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Ropogós BBQ csirkeszárnyak
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66