Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Ropogós BBQ csirkeszárnyak

Ropogós BBQ csirkeszárnyak


Ropogós bbq csirkeszárnyak recept
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egyszerű elkészítés és mindenki imádja: bbq csirkeszárnyak az okosgrillről. Ha tuti befutó sikert akarunk, akkor ezzel a recepttel nem tévedhetünk.

Adag4 főre
Előkészítési idő5 percFőzési idő40 percÖsszesen45 perc
Hozzávalók
 24 darab csirkeszárny
 bbq szósz
 
 bors
Elkészítés
1

Indítsuk el fa pellet grillsütőnket °C és állítsuk a hőmérsékletet 180°C-ra.

2

Nézzük át, tisztítsuk meg és öblítsük le a csirkeszárnyakat hideg, folyó víz alatt, majd lecsepegtetés után papírtörlővel törüljük szárazra.

3

A szárnyak mindkét oldalát kenjük be vékonyan olajjal majd fűszerezzük sóval, borssal, használhatunk fokhagymasót, de akár csirke fűszersót is.

4

180° C-on 40 percig süssük, időnként (házi) bbq szósszal átkenve és megforgatva. Az eredmény a mindenki által kedvelt ropogós bbq-s csirkeszárny lesz, amihez káposztasalátát javaslunk köretként.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

BBQ oldalas Pit Boss grillsütőn by Szoky konyhájaA legnépszerűbb BBQ recept, a sertésoldalas már Szoky youtube csatornáján is elérhető. Ahány ház és ahány USA állam, annyi szokás és változat. Íme, itt az Pit Boss 820FB-n készített bbq sertésoldalas recept.
Bacon grill hot-dogA hot-dog is lehet izgalmas grillétel, főleg, ha egy kis bacon is kerül rá. Ha így készül a grillezett hot-dog biztosan máshogy nézel majd erre az egyszerű ételre.
Márton napi töltött liba grillenMárton napi hagyomány libás ételeket fogyasztani. Jöjjön most egy különleges, káposztás tésztával töltött egész liba receptje, amely mellett cékla is sült a pataki tálban és a grillsütőben.

Hozzávalók

Hozzávalók
 24 darab csirkeszárny
 bbq szósz
 
 bors

Elkészítés

Elkészítés
1

Indítsuk el fa pellet grillsütőnket °C és állítsuk a hőmérsékletet 180°C-ra.

2

Nézzük át, tisztítsuk meg és öblítsük le a csirkeszárnyakat hideg, folyó víz alatt, majd lecsepegtetés után papírtörlővel törüljük szárazra.

3

A szárnyak mindkét oldalát kenjük be vékonyan olajjal majd fűszerezzük sóval, borssal, használhatunk fokhagymasót, de akár csirke fűszersót is.

4

180° C-on 40 percig süssük, időnként (házi) bbq szósszal átkenve és megforgatva. Az eredmény a mindenki által kedvelt ropogós bbq-s csirkeszárny lesz, amihez káposztasalátát javaslunk köretként.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Ropogós BBQ csirkeszárnyak
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66