Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Ropogós BBQ csirkeszárnyak

Ropogós BBQ csirkeszárnyak


Ropogós bbq csirkeszárnyak recept
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egyszerű elkészítés és mindenki imádja: bbq csirkeszárnyak az okosgrillről. Ha tuti befutó sikert akarunk, akkor ezzel a recepttel nem tévedhetünk.

Adag4 főre
Előkészítési idő5 percFőzési idő40 percÖsszesen45 perc
Hozzávalók
 24 darab csirkeszárny
 bbq szósz
 
 bors
Elkészítés
1

Indítsuk el fa pellet grillsütőnket °C és állítsuk a hőmérsékletet 180°C-ra.

2

Nézzük át, tisztítsuk meg és öblítsük le a csirkeszárnyakat hideg, folyó víz alatt, majd lecsepegtetés után papírtörlővel törüljük szárazra.

3

A szárnyak mindkét oldalát kenjük be vékonyan olajjal majd fűszerezzük sóval, borssal, használhatunk fokhagymasót, de akár csirke fűszersót is.

4

180° C-on 40 percig süssük, időnként (házi) bbq szósszal átkenve és megforgatva. Az eredmény a mindenki által kedvelt ropogós bbq-s csirkeszárny lesz, amihez káposztasalátát javaslunk köretként.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Szárított marha vietnami módraA szárított marhahús az egészséges és fehérjedús snack lehetőségek közé tartozik. Egy kis adag szárított marhahús a nap során energiát adhat, miközben segít fenntartani a teltségérzetet és az izomtömeget. Készítsd el fa pellet grillsütőn.
Grillkolbászos mediterrán raguAz olasz kiruccanásunk alkalmával volt szerencsénk egy igazi olasz kerti konyhában főzni ugyanis a hotelünk tulajdonosa megengedte számunkra, hogy használjuk az étteremnek a kerthelyiségét. Egy esti főzés alkalmával mediterrán ragu készült grillkolbásszal.
Füstölt tésztasalátaMost egy kis fatüzelésű ízt adunk ehhez a piknik klasszikushoz. A paradicsom, a friss mozzarella, a paprika és a szalámi mind fa pellet füstölést kapnak, mielőtt egy könnyű, olasz szósz kíséretében a tésztához csatlakoznak.
BBQ szósszal pácolt csirkemellA Traeger Sweet & Heat BBQ barbecue szósz pácként is jól használható és vele a konyhai műveletek is könnyűvé válnak. Készítsük el ezt a gyors és finom fogást a hétvégén és nyűgözzük le családunkat.

Hozzávalók

Hozzávalók
 24 darab csirkeszárny
 bbq szósz
 
 bors

Elkészítés

Elkészítés
1

Indítsuk el fa pellet grillsütőnket °C és állítsuk a hőmérsékletet 180°C-ra.

2

Nézzük át, tisztítsuk meg és öblítsük le a csirkeszárnyakat hideg, folyó víz alatt, majd lecsepegtetés után papírtörlővel törüljük szárazra.

3

A szárnyak mindkét oldalát kenjük be vékonyan olajjal majd fűszerezzük sóval, borssal, használhatunk fokhagymasót, de akár csirke fűszersót is.

4

180° C-on 40 percig süssük, időnként (házi) bbq szósszal átkenve és megforgatva. Az eredmény a mindenki által kedvelt ropogós bbq-s csirkeszárny lesz, amihez káposztasalátát javaslunk köretként.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Ropogós BBQ csirkeszárnyak
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66