Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Univerzális házi száraz BBQ rub

Univerzális házi száraz BBQ rub


univerzális házi bbq rub
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Legyen szó csirkecombokról, pecsenyékről, csirkeszárnyakról, sertésszeletről, sültkrumpliról, sültkarfiolról, de még akár tofuról is: Ezt a házi száraz rubot nyugodtan használhatod bármilyen ételhez, univerzális fűszerkeverék!

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő10 percÖsszesen20 perc
Hozzávalók
 0,50 csésze barnacukor
 2 evőkanál édespaprika
 1 evőkanál füstöltpaprika
 1 evőkanál őrölt fekete bors
 1 evőkanál só
 1 evőkanál fokhagymapor
 1 evőkanál vöröshagymapor
 1 teáskanál mustárpor
 0,25 teáskanál cayenne bors
Elkészítés
1

Alaposan keverjük el a hozzávalókat. Fontos, hogy valóban mindegyik alapanyag száraz legyen.

2

Egy nagyobb, zárható befőttesüvegben érdemes tárolni, száraz helyen pl spájzban.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Sörösdoboz burgerBakancslistás, formabontó burger recepthez érkeztünk: formázott, tölthető marhahús, amibe kockázott cheddar sajt, karamellizált hagyma érkezik bacon köntösben, tetejére jalapenoval. Ez a recept szuper kiegészíthető más töltelékkel is, például gombával és paprikával, tojással és még sok mással!
Ricset – vegán sólet agyagedényben Hévízi ÁkossalVegán ételek grillsütőn? Miért is ne! Kezdjük is egy igazán finom étellel, amely a sólet vegán kistestvére a ricset. A zöldségekkel felturbózott gerslis egytálételt Hévízi Ákossal a veganblog.hu társalapítójával készítettük el közösen agyagedényben. Ez a recept #olajmentes #szójamentes #teljesértékű #vegán
Grillezett spárgaEgyszerű zöldséges köret: elkészítéséhez csak szórjuk meg a spárgát SPG fűszerkeverékkel. Az eredmény üdítően zamatos sült spárga fa pellet füsttel.
Focaccia – ropogós és levegősKönnyű, levegős és ropogós focaccia-t is készíthetünk grillen (és persze konyhában is). Hozzá zseniális fokhagymás-chili olaj dukál. Nem diétás, de cserébe pillanatok alatt elfogy.

Hozzávalók

Hozzávalók
 0,50 csésze barnacukor
 2 evőkanál édespaprika
 1 evőkanál füstöltpaprika
 1 evőkanál őrölt fekete bors
 1 evőkanál só
 1 evőkanál fokhagymapor
 1 evőkanál vöröshagymapor
 1 teáskanál mustárpor
 0,25 teáskanál cayenne bors

Elkészítés

Elkészítés
1

Alaposan keverjük el a hozzávalókat. Fontos, hogy valóban mindegyik alapanyag száraz legyen.

2

Egy nagyobb, zárható befőttesüvegben érdemes tárolni, száraz helyen pl spájzban.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Univerzális házi száraz BBQ rub
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66