Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Füstölt sajtos rakott krumpli

Füstölt sajtos rakott krumpli


rakott krumpli grillrecept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Laktató és egyszerű, igazi magyar fogást készített GMG Davy Crockett pellet grillen a Fald fel csapata: füstölt sajtos rakott krumpli

Adag4 főre
Előkészítési idő20 percFőzési idő1 óra 10 percÖsszesen1 óra 30 perc
Hozzávalók:
 2 kg krumpli
 10 darab tojás
 300 g kolbász
 3 evőkanál sertészsír
 1 kg tejföl
 150 g füstölt sajt
 só, bors
Elkészítés
1

Két kiló krumplira lesz szükségetek, amiket 1 cm es karikákra kell vágnotok és sós vízben előfőznötök.

2

Ezt követően 10 tojást főzetek keményre. és tojásvágóval készítsétek elő őket (vágjátok fel karikára)

3

Egy kiló tejfölt két evőkanál olvasztott zsíron keverjetek el, valamint karikázzatok fel egy szál házi kolbászt.

4

Zsírral kenjetek ki egy jénait és már lehet is összerakni.

5

A rétegezést a krumplival kezdjétek és fejezzétek is be, valamint a tejföl is mindig előtte és utána kerüljön rá. A tetejére reszeljetek egy szép adag füstölt sajtot és meg is vagytok.

6

Mivel a füst és a zárt térben sütés mindig jól áll egy magyaros ételnek az Okosgrillünket izzítottuk be a feladathoz. Elsőként 200 fokon 40 percig készül, majd még 5 percig a jénai tetejét leszedve piruljon meg a sajtunk is.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Zseniális mediterrán rakott tésztaMegtartva jó szokásunkat, ennél a fantasztikusan egyedi, déli ízekben és alapanyagokban gazdag tésztaételnél is az egyszerűség hívei maradunk. A végeredmény pedig: szavakkal leírhatatlan. Ezért, feltétlenül muszáj kipróbálni!
BBQ szósszal pácolt csirkemellA Traeger Sweet & Heat BBQ barbecue szósz pácként is jól használható és vele a konyhai műveletek is könnyűvé válnak. Készítsük el ezt a gyors és finom fogást a hétvégén és nyűgözzük le családunkat.
Kétszer sült édesburgonyaBatáta, édesburgonya, teljesen mindegy. Az egyik legjobb alapanyag, hiszen annyira könnyen formálhatjuk az ízét. Sajt, bacon, tejföl... akár egy nyári lángos is lehetne itt, de ez most könnyű és nagyon finom kétszer sütött édesburgonya receptje.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 2 kg krumpli
 10 darab tojás
 300 g kolbász
 3 evőkanál sertészsír
 1 kg tejföl
 150 g füstölt sajt
 só, bors

Elkészítés

Elkészítés
1

Két kiló krumplira lesz szükségetek, amiket 1 cm es karikákra kell vágnotok és sós vízben előfőznötök.

2

Ezt követően 10 tojást főzetek keményre. és tojásvágóval készítsétek elő őket (vágjátok fel karikára)

3

Egy kiló tejfölt két evőkanál olvasztott zsíron keverjetek el, valamint karikázzatok fel egy szál házi kolbászt.

4

Zsírral kenjetek ki egy jénait és már lehet is összerakni.

5

A rétegezést a krumplival kezdjétek és fejezzétek is be, valamint a tejföl is mindig előtte és utána kerüljön rá. A tetejére reszeljetek egy szép adag füstölt sajtot és meg is vagytok.

6

Mivel a füst és a zárt térben sütés mindig jól áll egy magyaros ételnek az Okosgrillünket izzítottuk be a feladathoz. Elsőként 200 fokon 40 percig készül, majd még 5 percig a jénai tetejét leszedve piruljon meg a sajtunk is.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Füstölt sajtos rakott krumpli
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66