Csirkenyársak lilahagymával Milestone66 Yellow-val fűszerezve
Ezek a szórakoztató előételek tele vannak ízekkel, könnyű elkészíteni őket hétköznap esténként, sőt akár egy bulit is bármikor fel tudunk dobni vele.
Melegítsük fel a fa pellet grillsütőnket 230°C-ra és áztassuk be a fa nyársakat 30 percre.
Fém nyársak esetén erre nincs szükség.
A csirkecomb darabokat és a negyedelt lilahagymát egy közepes tálba tesszük, leöntjük egy evőkanál olíva olajjal, majd Milestone66 Yellow szárnyas húsokhoz ajánlott fűszerrel ízesítjük és összeforgatjuk.
Húzzuk a csirkedarabokat a nyársra. Tipp: ha hosszúak vagy lelógnak, hajtsuk félbe a csirkét és úgy tűzzük fel. 1-1 csirkedarab után érkezhet lilahagyma és paprika is, de egy-egy levágott szalonna is jól áll a nyársnak.
Helyezzük a nyársakat közvetlenül a grillrácsra, zárjuk le a fedőt és süssük kb. 5 percen keresztül, majd fordítsuk meg a nyársakat és kenjük át a barbecue szósszal.
Zárjuk vissza és süssük további 5 percen keresztül, majd újra fordítsuk és kenjük meg. Zárt fedél alatt süssük addig, amíg karamellizálódik a máz és a csirke megpuhul.
Vegyük le a csirkét a grillről, és hagyjuk 5 percig pihenni, mielőtt kedvenc grillzöldségeink mellé tálaljuk. Jó étvágyat!
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- Okosgrill kiegészítők
Milestone66 Farmer kötény
Original price was: 23 990 Ft.19 990 FtCurrent price is: 19 990 Ft. - KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
- KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
Melegítsük fel a fa pellet grillsütőnket 230°C-ra és áztassuk be a fa nyársakat 30 percre.
Fém nyársak esetén erre nincs szükség.
A csirkecomb darabokat és a negyedelt lilahagymát egy közepes tálba tesszük, leöntjük egy evőkanál olíva olajjal, majd Milestone66 Yellow szárnyas húsokhoz ajánlott fűszerrel ízesítjük és összeforgatjuk.
Húzzuk a csirkedarabokat a nyársra. Tipp: ha hosszúak vagy lelógnak, hajtsuk félbe a csirkét és úgy tűzzük fel. 1-1 csirkedarab után érkezhet lilahagyma és paprika is, de egy-egy levágott szalonna is jól áll a nyársnak.
Helyezzük a nyársakat közvetlenül a grillrácsra, zárjuk le a fedőt és süssük kb. 5 percen keresztül, majd fordítsuk meg a nyársakat és kenjük át a barbecue szósszal.
Zárjuk vissza és süssük további 5 percen keresztül, majd újra fordítsuk és kenjük meg. Zárt fedél alatt süssük addig, amíg karamellizálódik a máz és a csirke megpuhul.
Vegyük le a csirkét a grillről, és hagyjuk 5 percig pihenni, mielőtt kedvenc grillzöldségeink mellé tálaljuk. Jó étvágyat!