Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Csirkenyársak lilahagymával Milestone66 Yellow-val fűszerezve

Csirkenyársak lilahagymával Milestone66 Yellow-val fűszerezve

csirkenyársak recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ezek a szórakoztató előételek tele vannak ízekkel, könnyű elkészíteni őket hétköznap esténként, sőt akár egy bulit is bármikor fel tudunk dobni vele.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő15 percÖsszesen30 perc
Hozzávalók:
 1 kg bőrnélküli csirkecombfilé nagyobb kockákra vágva
 4 darab Mézes BBQ Szósz
 lilahagyma
 paprika
 szalonna
Ajánlott kiégészítők
Elkészítés
1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőnket 230°C-ra és áztassuk be a fa nyársakat 30 percre.
Fém nyársak esetén erre nincs szükség.

2

A csirkecomb darabokat és a negyedelt lilahagymát egy közepes tálba tesszük, leöntjük egy evőkanál olíva olajjal, majd Milestone66 Yellow szárnyas húsokhoz ajánlott fűszerrel ízesítjük és összeforgatjuk.

3

Húzzuk a csirkedarabokat a nyársra. Tipp: ha hosszúak vagy lelógnak, hajtsuk félbe a csirkét és úgy tűzzük fel. 1-1 csirkedarab után érkezhet lilahagyma és paprika is, de egy-egy levágott szalonna is jól áll a nyársnak.

4

Helyezzük a nyársakat közvetlenül a grillrácsra, zárjuk le a fedőt és süssük kb. 5 percen keresztül, majd fordítsuk meg a nyársakat és kenjük át a barbecue szósszal.

5

Zárjuk vissza és süssük további 5 percen keresztül, majd újra fordítsuk és kenjük meg. Zárt fedél alatt süssük addig, amíg karamellizálódik a máz és a csirke megpuhul.

6

Vegyük le a csirkét a grillről, és hagyjuk 5 percig pihenni, mielőtt kedvenc grillzöldségeink mellé tálaljuk. Jó étvágyat!

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Császáros rakott tojás grillenMost megmutatjuk nektek a reggelik királyának is nevezhető, grillen készülő császáros rakott tojás receptjét! Brutál finom és tápláló kajával kezdhetitek a napot... Fald fel!
Speciális csirke saslik grillsütőnRablóhús vagy saslik, ki hogy hívja.. A szójában és mézben ázott csirke elképesztő! íme itt egy fantasztikus recept, amit bármikor kipróbálhatsz.
Grill pizzaEgyszerű és közkedvelt recept az USA-ból, amit bármikor pillanatok alatt elkészíthetünk és ízesíthetünk kedvünk szerint. Mi most épp baconnel szórtuk meg és a grillrácsaira tettük.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 1 kg bőrnélküli csirkecombfilé nagyobb kockákra vágva
 4 darab Mézes BBQ Szósz
 lilahagyma
 paprika
 szalonna
Ajánlott kiégészítők

Elkészítés

Elkészítés
1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőnket 230°C-ra és áztassuk be a fa nyársakat 30 percre.
Fém nyársak esetén erre nincs szükség.

2

A csirkecomb darabokat és a negyedelt lilahagymát egy közepes tálba tesszük, leöntjük egy evőkanál olíva olajjal, majd Milestone66 Yellow szárnyas húsokhoz ajánlott fűszerrel ízesítjük és összeforgatjuk.

3

Húzzuk a csirkedarabokat a nyársra. Tipp: ha hosszúak vagy lelógnak, hajtsuk félbe a csirkét és úgy tűzzük fel. 1-1 csirkedarab után érkezhet lilahagyma és paprika is, de egy-egy levágott szalonna is jól áll a nyársnak.

4

Helyezzük a nyársakat közvetlenül a grillrácsra, zárjuk le a fedőt és süssük kb. 5 percen keresztül, majd fordítsuk meg a nyársakat és kenjük át a barbecue szósszal.

5

Zárjuk vissza és süssük további 5 percen keresztül, majd újra fordítsuk és kenjük meg. Zárt fedél alatt süssük addig, amíg karamellizálódik a máz és a csirke megpuhul.

6

Vegyük le a csirkét a grillről, és hagyjuk 5 percig pihenni, mielőtt kedvenc grillzöldségeink mellé tálaljuk. Jó étvágyat!

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Csirkenyársak lilahagymával Milestone66 Yellow-val fűszerezve
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66