Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Alap BBQ marhaoldalas

Alap BBQ marhaoldalas


alap barbecue marhaoldalas recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Nagy adagok, merész ízek és első osztályú marhahús. A Milestone66 Black Rub fűszerkeverék és egy fatüzelésű pellet grillsütő minden, amire szükségünk van egy emlékezetes marhaborda elkészítéséhez. Csonttal, vagy felszeletelve tálaljuk, hogy igazán jóllakjon mindenki.

Adag6 főre
Előkészítési idő20 percFőzési idő8 óraÖsszesen8 óra 20 perc
Hozzávalók
 2,50 kg marhaoldalas
Ajánlott eszközök:
Elkészítés
1

Állítsuk a pellet grillsütő hőmérsékletét 135℃-ra és melegítsük elő fedővel lezárva 15 percig.

2

Fordítsuk a bordákat úgy, hogy húsos felük legyen lefelé és távolítsuk el a hártyát a szelet hátuljáról. Ennek egyik trükkje az, hogy erősen megfogjuk a membránt egy papírtörlővel és lehúzzuk.

3

Vigyünk fel vastagon a rétegben Milestone66 Black Rub fűszerkeveréket az egyik szelet csontos oldalára úgy, hogy alaposan beledolgozzuk a fűszereket, majd ismételjük meg a másik húsokon is. Hagyjuk így állni 10 percig, majd fordítsuk meg a szeleteket és ismételjük meg a műveletet a húsok másik oldalán is.

4

Helyezzük a bordákat hússal felfelé a fa pellet grillsütőre. Óránként spriccelhetjük a bordákat folyadékkal (például marhahúslevessel vagy vízzel), hogy nedvesen tartsuk őket.

5

Folytassuk a füstölést, amíg a húsok megpuhulnak. Kész állapotban a húsdarabok belső hőmérséklete gyakran meghaladja akár a 100℃-ot. A folyamat felgyorsítása érdekében csomagoljuk be a bordákat, miután a hús elérte a legalább 70℃-os belső hőmérsékletet.

6

Amikor a marhaoldalas elérte a 95℃-100℃-t vegyük ki a grillsütőből és hagyjuk pihenni.
A bordák egészben történő tálalásához ejtsünk két hosszú vágást, vagy vágjuk le a húst a csontról és szeleteljük fel, hogy még többen élvezhessék.

7

Tegyünk egy nagy tálba sárgarépát, vörös káposztát, zöld káposztát, lilahagymát és szivárványos mángoldot felszeletelve vékony szálakra (vagy lereszelve), és közvetlenül tálalás előtt keverjük össze az öntettel.

8

Vegyük ki a marhaoldalasokat a grillből és a csontok között szeleteljük fel. A színes káposzta salátával tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grillezett csirkemell sült retekkel, töltött édesburgonyávalGyakran kérdezik tőlünk, hogy mit ajánlunk egy könnyed nyári grillebéd vagy vacsora alkalmával. Nos, természetesen van néhány javaslatunk: egy egészséges és ízletes grillezett csirkemell, amit grillezett sült retekkel és narancsszeletekkel egészítünk ki. Továbbá, egy duplán sült édesburgonya csónakkal fokozzuk az élvezetet, hogy a teljes étel igazán fantasztikus ízorgiává váljon. Ez a különleges, mégis könnyen elkészíthető fogás tökéletesen kombinálja a hús és a zöldségek ízét. Ráadásul magas tápanyagtartalmú és egészséges, így a gyerkőcöknek is bátran kínálható.
Grillezett kukorica parmezánnal és fokhagymávalAdjunk ennek a nyári köretnek a sajtos fokhagymás extra ízvilágot. A friss kukoricát fokhagymás vajkeverékbe áztatjuk, puhára grillezzük, majd szájban olvadó parmezánnal és petrezselymes körettel díszítjük.
Füstölt Seattle hot dogA krémsajt egy furcsa feltétnek tűnhet egy virslihez, de addig ne vesd el az ötletet, amíg ki nem próbáltad ezt a füstölt, seattle-i verziót. Amerika északnyugati részének kedvence, de valószínűleg bármelyik kerti grillezésen nagy sláger lesz.
Hagymás burgonya grill recept by Szoky konyhájaJó ételekhez jó köret dukál, így egy könnyed hagymás burgonya receptet is bemutatunk. A pataki tálban készült étel ízélményét a grill füstje csak fokozza, így ez a fűszeres, hagymás krumpli biztosan nyerő ötlet.

Hozzávalók

Hozzávalók
 2,50 kg marhaoldalas
Ajánlott eszközök:

Elkészítés

Elkészítés
1

Állítsuk a pellet grillsütő hőmérsékletét 135℃-ra és melegítsük elő fedővel lezárva 15 percig.

2

Fordítsuk a bordákat úgy, hogy húsos felük legyen lefelé és távolítsuk el a hártyát a szelet hátuljáról. Ennek egyik trükkje az, hogy erősen megfogjuk a membránt egy papírtörlővel és lehúzzuk.

3

Vigyünk fel vastagon a rétegben Milestone66 Black Rub fűszerkeveréket az egyik szelet csontos oldalára úgy, hogy alaposan beledolgozzuk a fűszereket, majd ismételjük meg a másik húsokon is. Hagyjuk így állni 10 percig, majd fordítsuk meg a szeleteket és ismételjük meg a műveletet a húsok másik oldalán is.

4

Helyezzük a bordákat hússal felfelé a fa pellet grillsütőre. Óránként spriccelhetjük a bordákat folyadékkal (például marhahúslevessel vagy vízzel), hogy nedvesen tartsuk őket.

5

Folytassuk a füstölést, amíg a húsok megpuhulnak. Kész állapotban a húsdarabok belső hőmérséklete gyakran meghaladja akár a 100℃-ot. A folyamat felgyorsítása érdekében csomagoljuk be a bordákat, miután a hús elérte a legalább 70℃-os belső hőmérsékletet.

6

Amikor a marhaoldalas elérte a 95℃-100℃-t vegyük ki a grillsütőből és hagyjuk pihenni.
A bordák egészben történő tálalásához ejtsünk két hosszú vágást, vagy vágjuk le a húst a csontról és szeleteljük fel, hogy még többen élvezhessék.

7

Tegyünk egy nagy tálba sárgarépát, vörös káposztát, zöld káposztát, lilahagymát és szivárványos mángoldot felszeletelve vékony szálakra (vagy lereszelve), és közvetlenül tálalás előtt keverjük össze az öntettel.

8

Vegyük ki a marhaoldalasokat a grillből és a csontok között szeleteljük fel. A színes káposzta salátával tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Alap BBQ marhaoldalas
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Kategóriák

  • Kategóriák
  • Pellet kültéri-beltéri fűtés
  • Okosgrill kiegészítők
  •    Ajándéktárgyak
  •    Könyvek
  •    Kesztyűk
  •    Grillhőmérő, hússzonda
  •    Pizzasütéshez
  •    Tepsik, sütőlapok
  •    Tisztító eszközök
  •    Csomagok, szettek
  •    Öntöttvas termékek
  •    Étkészletek
  • Fa pelletek
  • Grill takaróponyva
  • Grill-barbecue fűszerek, rubok, szószok
  •    Szárnyas
  •    Sertés
  •    Marha
  •    Zöldség és gyümölcs
  •    Szarvas és vad
  •    Hal és tenger gyümölcsei
  •    Bárány
  •    Univerzális
  •    Chili
  •    GMG
  •    Traeger
  •    Milestone66
  •    Grate Goods
  •    Pit Boss
  • Okosgrillek
  •    Pellet grillek
  •    Faszenes grillek
  •    GMG
  •    Traeger
  •    Pit Boss
  •    Louisiana
  •    Yoder Smokers
  •    Zgrills
  •    Masterbuilt
  • Egyéb okoseszközök
  • Savanyúság
  • Alapanyagok
  • Faszén
Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66