Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

BBQ kacsamell sütőtökpürével

BBQ kacsamell sütőtökpürével


bbq kacsamell recept sötőtökpüré okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Időigényes, de mégis egyszerűen elkészíthető recepttel érkeztünk az őszi sütőtök és kacsa szezonra: barbecue kacsamell.

Adag4 főre
Előkészítési idő30 percFőzési idő2 óraÖsszesen2 óra 30 perc
Hozzávalók
 2 darab kacsamell
 grillfűszerkeverék
 1 darab sütőtök
 50 g gyömbér
 200 g vaj
 só, bors
Elkészítés
1

Tegyetek a deszkátokra kettő darab kacsamellet, melyeket körülbelül egy centinként irdaljatok be. (a húsba nem szabad belevágni)

2

Ezt követően érkezhet a választott fűszerkeverék és 110 ℃-on süssük másfél órát a fa pellet grillen.
ezekben
A videóban látható fűszerkeverékben összetevői: Pálmacukor, tengeri só, erős fűszerpaprika, tört koriandermag, tört római kömény, vöröshagyma granulátum, fekete fokhagyma por, szárított gyömbér, tört feketebors, őrölt kávé, szárított rozmaring, tört rózsabors.

3

A sütőtököt mindeközben 45 perc alatt 200 ℃-on készítsétek el. Amikor kikerül a sütőből vágjátok fel vegyétek ki a héjából és helyezzétek egy tálba.

4

200 gramm vajat adjatok hozzá, majd villával és botmixerrel pürésítsétek. A végén hozzáadva 50 gramm reszelt gyömbért, valamint sót és borsót ízlés szerint.

5

Egy utolsó keverés, majd rukkola ágyon tálalás és jó étvágyat a műsor támogatója az oszlopok a műsor

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grill pizzaEgyszerű és közkedvelt recept az USA-ból, amit bármikor pillanatok alatt elkészíthetünk és ízesíthetünk kedvünk szerint. Mi most épp baconnel szórtuk meg és a grillrácsaira tettük.
Borsos beef jerky, szárított marhahúsA szárított marhahús az íz és a tartósság tökéletes kombinációja. Legyen szó egy hosszú utazásról vagy egy késő esti nasizásról, ez a könnyű, de tápláló csemege mindig jól jön, hogy felélénkítse az ízlelőbimbóidat. Fa pellet grillsütőn készítve a füst további ízélményt biztosít.
Bőrös császár sült császár otthoni sütőben is – Szoky konyhájaGrill recept videó: Szoky sült császárhúsához semmi más nem kell, mint ropogós héjú kenyér és finom zöldségek. Több napig megvan akár a reggeli, ebéd vagy éppen a vacsora. Hidegen, melegen is kiváló választás. A császár húsos oldalát a saját kedvenc fűszereid is ízesíthetik és ennek az összeállításának csak a képzeleted szabhat határt. Használhatsz akár zöldfűszereket is hozzá, vagy éppen, aki a csípőst szereti, egy jóféle erős paprikakrémmel is tud dolgozni.

Hozzávalók

Hozzávalók
 2 darab kacsamell
 grillfűszerkeverék
 1 darab sütőtök
 50 g gyömbér
 200 g vaj
 só, bors

Elkészítés

Elkészítés
1

Tegyetek a deszkátokra kettő darab kacsamellet, melyeket körülbelül egy centinként irdaljatok be. (a húsba nem szabad belevágni)

2

Ezt követően érkezhet a választott fűszerkeverék és 110 ℃-on süssük másfél órát a fa pellet grillen.
ezekben
A videóban látható fűszerkeverékben összetevői: Pálmacukor, tengeri só, erős fűszerpaprika, tört koriandermag, tört római kömény, vöröshagyma granulátum, fekete fokhagyma por, szárított gyömbér, tört feketebors, őrölt kávé, szárított rozmaring, tört rózsabors.

3

A sütőtököt mindeközben 45 perc alatt 200 ℃-on készítsétek el. Amikor kikerül a sütőből vágjátok fel vegyétek ki a héjából és helyezzétek egy tálba.

4

200 gramm vajat adjatok hozzá, majd villával és botmixerrel pürésítsétek. A végén hozzáadva 50 gramm reszelt gyömbért, valamint sót és borsót ízlés szerint.

5

Egy utolsó keverés, majd rukkola ágyon tálalás és jó étvágyat a műsor támogatója az oszlopok a műsor

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
BBQ kacsamell sütőtökpürével
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66