Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Brie sajttal töltött pulyka burger

Brie sajttal töltött pulyka burger


brie sajttal töltött pulyka burger grillrecept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Tovább fokozzuk a grillen készíthető burgerek ízvilágát, ezzel a brie sajttal töltött pulykaburgerrel. Egy édes-pikáns áfonyás jalapeno lekvár helyezi fel a koronát a szendvicsre, amit paprika és spenót egészít ki.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő20 percÖsszesen35 perc
Hozzávalók
 700 g pulykahús darálva
 4 darab burger zsemle
 200 g brie sajt
 2 darab paprika
 spenót
Elkészítés
1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőt 190°C-ra és szeleteljük fel kb. 1 centi széles darabokra a brie sajtot.

2

Tegyük a darált pulykahúst egy keverőtálba és keverjük össze a grillfűszerrel, majd készítsünk belőle 100-150 grammos húspogácsakat. Egy gombócnyit hagyjunk meg külön.

3

A burger korongok közepébe alakítsunk ki mélyedést és helyezzük bele a brie sajtot, majd fedjük le a korábban félretette gombócból lecsípett húsból. Formázzuk és ügyeljünk rá, hogy a sajt sehol sem lógjon ki.

4

A húsokat helyezzük az előmelegített grill rácsaira és süssük készre pár perc alatt.

5

A brie sajttal töltött pulyka burger összeállítása: Zsemle alja, áfonyás jalapeno lekvár, húspogácsa, újra egy kis lekvár, spenót levél, paprika és a zsemle teteje.

Jó étvágyat kívánunk!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Buffalo csirkeszárny grillsütőnA városi legenda szerint 55 éves ennek a receptnek a története, amit azóta már Buffalo városán kívül az egész világ imád és fogyaszt. Természetesen a népszerű recept grillsütőn is elkészíthető, íme a Buffalo csirkeszárnyak.
Masala streetfood – bundás grillsajt, indiai raguvalEgy nem éppen hétköznapi streetfood étel következik, egyenesen az indiai konyha egzotikus világából. Azonban, a végeredmény garantáltan lenyűgözi vendégeinket abszolút finom, páratlan ízjegyeivel. Ráadásul, elég tartalmas ahhoz, hogy jóllakjunk vele anélkül, hogy túlzásba vinnénk a kalóriabevitelt.
Füstölt chilis babChili, megpelletgrillezve: Kezdjük azzal, hogy a darált marhahúst, apróra vágott hagymát és paprikát megfüstöljük kb. egy órán át, mielőtt betesszük őket egy öntöttvas edénybe. Végül pedig közvetlenül a grillen készítjük el a chilit.
Csípős chili szárított marhaA szárított marhahús egy ízletes és tápláló csemegének számít, amely hosszú ideig eltartható és könnyen fogyasztható, így kiváló választás túrákhoz vagy akár snacknek a moziban. Készítsd el fa pellet grillsütőn.

Hozzávalók

Hozzávalók
 700 g pulykahús darálva
 4 darab burger zsemle
 200 g brie sajt
 2 darab paprika
 spenót

Elkészítés

Elkészítés
1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőt 190°C-ra és szeleteljük fel kb. 1 centi széles darabokra a brie sajtot.

2

Tegyük a darált pulykahúst egy keverőtálba és keverjük össze a grillfűszerrel, majd készítsünk belőle 100-150 grammos húspogácsakat. Egy gombócnyit hagyjunk meg külön.

3

A burger korongok közepébe alakítsunk ki mélyedést és helyezzük bele a brie sajtot, majd fedjük le a korábban félretette gombócból lecsípett húsból. Formázzuk és ügyeljünk rá, hogy a sajt sehol sem lógjon ki.

4

A húsokat helyezzük az előmelegített grill rácsaira és süssük készre pár perc alatt.

5

A brie sajttal töltött pulyka burger összeállítása: Zsemle alja, áfonyás jalapeno lekvár, húspogácsa, újra egy kis lekvár, spenót levél, paprika és a zsemle teteje.

Jó étvágyat kívánunk!
Brie sajttal töltött pulyka burger
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66