Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

BBQ sertésoldalas

BBQ sertésoldalas


bbq oldalas sertésoldalas recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A száraz fűszeres bbq oldalas a grillezés egyik legszebb és legfinomabb terméke. Annyira szeretik az egész világon, hogy a top grill és barbecue alapanyagról van szó. Már elkészítése után a fellegekben fogunk járni a mennyei illatoktól.

Adag4 főre
Előkészítési idő1 óra 5 percFőzési idő5 óraÖsszesen6 óra 5 perc
Hozzávalók:
 1 egész egész oldalas
 1 evőkanál olivaolaj
 almalé
 almaecet
Elkészítés
1

Indítsuk el a fa pellet grillsütőt először a legkisebb fokozatra (füstölésre), majd a hőmérsékletet 110-120 ° C-ra állítva.

2

A sertésoldalasról távolítsuk el a hártyát majd dörzsöljük be mindkét oldalát olívaolajjal és szórjuk meg a fűszerkeverékkel. Hagyjuk legalább 1 órát pihenni a hűtőben.

3

Füstöljük az oldalast kb. 5 órán keresztül, vagy addig, amíg a belső hőmérséklete 82 °C és 90 °C között nem lesz. A hús elkészültekor sötét, fényes és könnyen lecsúszik majd a csontról.

4

3-4 alkalommal fújhatunk rá almaecet/almalé keveréket, ha túl száraznánk látnánk a húst.

5

Amikor elkészült a bbq sertésoldalas vegyük le a rácsról és hagyjuk pihenni 15 percet.

Jó étvágyat kívánunk!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grill pizzaEgyszerű és közkedvelt recept az USA-ból, amit bármikor pillanatok alatt elkészíthetünk és ízesíthetünk kedvünk szerint. Mi most épp baconnel szórtuk meg és a grillrácsaira tettük.
Olasz marhahúsos szendvicsEgy lédús olasz szendvicsbe haraphatunk, ahol a sajt körbeöleli a marhahúst és mindez egy szuper kifliben teljesedik ki, kiegészítve egy kis savanyúsággal.
Barackos lepény (klasszikus egyensúlytészta recept)Nagyon köszönjük ezt a klasszikus egyensúly tésztát, amelyet Csókáné Enyedi Judit osztott meg velünk a BBQ és grill közösség facebook csoportunkban. A tésztát Judit almával, szilvával, meggyel vagy cseresznyével is javasolja elkészíteni, hiszen nagyon finom ezekkel a gyümölcsökkel is. A tetejét megszórhatjuk vaníliás porcukorral vagy fahéjas porcukorral, ízlésünk szerint.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 1 egész egész oldalas
 1 evőkanál olivaolaj
 almalé
 almaecet

Elkészítés

Elkészítés
1

Indítsuk el a fa pellet grillsütőt először a legkisebb fokozatra (füstölésre), majd a hőmérsékletet 110-120 ° C-ra állítva.

2

A sertésoldalasról távolítsuk el a hártyát majd dörzsöljük be mindkét oldalát olívaolajjal és szórjuk meg a fűszerkeverékkel. Hagyjuk legalább 1 órát pihenni a hűtőben.

3

Füstöljük az oldalast kb. 5 órán keresztül, vagy addig, amíg a belső hőmérséklete 82 °C és 90 °C között nem lesz. A hús elkészültekor sötét, fényes és könnyen lecsúszik majd a csontról.

4

3-4 alkalommal fújhatunk rá almaecet/almalé keveréket, ha túl száraznánk látnánk a húst.

5

Amikor elkészült a bbq sertésoldalas vegyük le a rácsról és hagyjuk pihenni 15 percet.

Jó étvágyat kívánunk!
BBQ sertésoldalas
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66