Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Csontról leomló BBQ oldalas

Csontról leomló BBQ oldalas


csontról leomló oldalas recept bbq okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Fogj meg egy szelet oldalast és mélyítsd bele a fogaidat ebben a gyengéd, édes és fűszeres ízélménybe. Alacsony hőmérsékleten és lassan füstöljük, de határozottan megéri a várakozást.

Adag6 főre
Előkészítési idő20 percFőzési idő2 óraÖsszesen2 óra 20 perc
Hozzávalók:
 4 darab sertésoldalaskb. 1-1,5 kg-s, membrán eltávolítva
 120 ml almalé édesem
 120 ml fehér szőlőlé
 méz
 BBQ szósz
Ajánlott fa pellet:
Elkészítés
1

Ha nem áll rendelkezésünkre a kedvenc sertésoldalas barbecue fűszerünk, akkor keverjük össze az alábbiakat egy közepes tálban: barna cukrot, paprikát, fokhagymaport, hagymát, chiliport, cayenne-t, fekete borsot, fehér borsot, oregánót és köményt.

2

A húsok mindkét oldalát bőségesen fűszerezzük be a keverékkel.

3

Állítsuk be a pellet grillsütőt 135℃ -os hőmérsékletre.

4

Helyezzük a húsokat csontos felével lefelé közvetlenül a grillrácsra, zárjuk le a fedőt, és süssük 45 percig.

5

Ezalatt az alma- és a szőlőlevet egy edényben összekeverjük.

6

Vegyük le a húsokat a grillről és helyezzük csontos oldalukkal lefelé egy nagy teherbírású alumínium fóliára vagy egy nagy eldobható fólia tepsibe. Öntsük rá a lékeveréket a húsra.

7

Csepegtessünk bőséges mennyiségű mézet minden szeletre és tekerjük az oldalasokat szorosan fóliába. Így tegyük vissza őket a grillre, zárjuk le a fedőt, és süssük további 1 órán keresztül.

8

Majd csomagoljuk ki őket a fóliából és helyezzük közvetlenül a grillrácsra. Növeljük a pellet grillsütő hőmérsékletét 175℃-ra, zárjuk le a fedőt és süssük tovább a húsokat 30 percen keresztül.

9

Bőségesen kenjük meg a bordákat BBQ szósszal, majd süssük még 5 percig, amíg a szósz megdermed.

10

Tegyük át a bordákat egy vágódeszkára és a csontok között átvágva kisebb darabokban tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Füstös Cézár salátaBürgés Tomi az USA-ba emigrált, ám olasz Caesar Cardini fantasztikus receptjét készítette el fa pellet grillsütő segítségével. Cardini az amerikai szesztilalom idején szolgáltat fel ezt a finomságot, ezzel pótolva kiesett jövedelmét.
Édes-fűszeres almás BBQ mártásA grillezés egyik legfontosabb alapanyaga a minőségi, otthon is elkészíthető BBQ szószok. Különleges ízvilágot hoz el az almás, édes fűszeres bbq szósz. Kiváló döntés húsok mellett sült sajtokhoz is.
BBQ oldalas Pit Boss grillsütőn by Szoky konyhájaA legnépszerűbb BBQ recept, a sertésoldalas már Szoky youtube csatornáján is elérhető. Ahány ház és ahány USA állam, annyi szokás és változat. Íme, itt az Pit Boss 820FB-n készített bbq sertésoldalas recept.
Mézes-fokhagymás csirkeszárny és combÉdes szósz egy kis csípősséggel és fokhagymával, ami tökéletessé tesz majd a füst. Használjuk a szószt csirkeszárnyakon, combokon, akár egész grillcsirkén.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 4 darab sertésoldalaskb. 1-1,5 kg-s, membrán eltávolítva
 120 ml almalé édesem
 120 ml fehér szőlőlé
 méz
 BBQ szósz
Ajánlott fa pellet:

Elkészítés

Elkészítés
1

Ha nem áll rendelkezésünkre a kedvenc sertésoldalas barbecue fűszerünk, akkor keverjük össze az alábbiakat egy közepes tálban: barna cukrot, paprikát, fokhagymaport, hagymát, chiliport, cayenne-t, fekete borsot, fehér borsot, oregánót és köményt.

2

A húsok mindkét oldalát bőségesen fűszerezzük be a keverékkel.

3

Állítsuk be a pellet grillsütőt 135℃ -os hőmérsékletre.

4

Helyezzük a húsokat csontos felével lefelé közvetlenül a grillrácsra, zárjuk le a fedőt, és süssük 45 percig.

5

Ezalatt az alma- és a szőlőlevet egy edényben összekeverjük.

6

Vegyük le a húsokat a grillről és helyezzük csontos oldalukkal lefelé egy nagy teherbírású alumínium fóliára vagy egy nagy eldobható fólia tepsibe. Öntsük rá a lékeveréket a húsra.

7

Csepegtessünk bőséges mennyiségű mézet minden szeletre és tekerjük az oldalasokat szorosan fóliába. Így tegyük vissza őket a grillre, zárjuk le a fedőt, és süssük további 1 órán keresztül.

8

Majd csomagoljuk ki őket a fóliából és helyezzük közvetlenül a grillrácsra. Növeljük a pellet grillsütő hőmérsékletét 175℃-ra, zárjuk le a fedőt és süssük tovább a húsokat 30 percen keresztül.

9

Bőségesen kenjük meg a bordákat BBQ szósszal, majd süssük még 5 percig, amíg a szósz megdermed.

10

Tegyük át a bordákat egy vágódeszkára és a csontok között átvágva kisebb darabokban tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Csontról leomló BBQ oldalas
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Kategóriák

  • Kategóriák
  • Pellet kültéri-beltéri fűtés
  • Okosgrill kiegészítők
  •    Ajándéktárgyak
  •    Könyvek
  •    Kesztyűk
  •    Grillhőmérő, hússzonda
  •    Pizzasütéshez
  •    Tepsik, sütőlapok
  •    Tisztító eszközök
  •    Csomagok, szettek
  •    Öntöttvas termékek
  •    Étkészletek
  • Fa pelletek
  • Grill takaróponyva
  • Grill-barbecue fűszerek, rubok, szószok
  •    Szárnyas
  •    Sertés
  •    Marha
  •    Zöldség és gyümölcs
  •    Szarvas és vad
  •    Hal és tenger gyümölcsei
  •    Bárány
  •    Univerzális
  •    Chili
  •    GMG
  •    Traeger
  •    Milestone66
  •    Grate Goods
  •    Pit Boss
  • Okosgrillek
  •    Pellet grillek
  •    Faszenes grillek
  •    GMG
  •    Traeger
  •    Pit Boss
  •    Louisiana
  •    Yoder Smokers
  •    Zgrills
  •    Masterbuilt
  • Egyéb okoseszközök
  • Savanyúság
  • Alapanyagok
  • Faszén
Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66