Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Farkassügér Bürgés Tomival és Milestone salátával

Farkassügér Bürgés Tomival és Milestone salátával


farkassügér bürgés tomi tiktok recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Beugrottunk a medencébe, de közben a grillezést sem engedtük el. Farkassügér készült, hála Bürgés Tamásnak és kevertünk Milestone salit is mellé. Nevettünk, lazultunk és még jól is laktunk.

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő20 percÖsszesen30 perc
Elkészítés
1

Első lépésben egy gombnyomással beindítjuk a fa pellet grillsütőt és beállítjuk kb. 180℃-ra.

2

A farkassügért irdaljuk be és kenjük át olívaolajjal, majd szórjuk meg kívül-belül Milestone66 Blue, SPG+ fűszerrel.
A Blue fűszerkeverék kifejezetten halakhoz ajánlott fűszer, míg az SPG+ az alap só, bors, fokhagyma keveréke egy kellemes citrusjelleggel kiegészítve.

3

Az egész citromot karikázzuk fel és helyezzük a sügér pocakjába, majd mehet is a grillsütőre kb. 20 percre.

4

Amíg a grillen sül a hal, állítsuk össze a salátát: vágjunk fel paradicsomot, salátaleveleket, majd egy kis olívaolajjal locsoljuk meg és ízesítsük Milestone66 SPG+ fűszerrel.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Sült zöldségek citromos gyógynövényes öntettelLegyen ez a friss és színes köret a következő vacsoránk kiegészítője! A sárgarépát, tököt, paprikát és a cukorborsót először a fa pellet grillsütőn meggrillezzük, majd egy könnyű és ízes citrom-gyógynövényes öntetbe forgatjuk.
Duplán sült, töltött édesburgonya grillenAz édesburgonya és a grillezés is egyre népszerűbb, így természetesen elkerülhetetlen volt a házasságuk. Íme egy izgalmas recept, a duplán sült, töltött édesburi grillen.
Sajtos-fokhagymás kenyér grillenIgazi menő party étel, délutáni beszélgetésekhez sörhöz vagy társasjátékhoz. Elkészítése nagyon egyszerű és gyors, cserébe mindenki imádni fogja.

Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés
1

Első lépésben egy gombnyomással beindítjuk a fa pellet grillsütőt és beállítjuk kb. 180℃-ra.

2

A farkassügért irdaljuk be és kenjük át olívaolajjal, majd szórjuk meg kívül-belül Milestone66 Blue, SPG+ fűszerrel.
A Blue fűszerkeverék kifejezetten halakhoz ajánlott fűszer, míg az SPG+ az alap só, bors, fokhagyma keveréke egy kellemes citrusjelleggel kiegészítve.

3

Az egész citromot karikázzuk fel és helyezzük a sügér pocakjába, majd mehet is a grillsütőre kb. 20 percre.

4

Amíg a grillen sül a hal, állítsuk össze a salátát: vágjunk fel paradicsomot, salátaleveleket, majd egy kis olívaolajjal locsoljuk meg és ízesítsük Milestone66 SPG+ fűszerrel.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Farkassügér Bürgés Tomival és Milestone salátával
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66