Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Fokhagymás-citromos csirkecombok parmezánnal

Fokhagymás-citromos csirkecombok parmezánnal


fokhagymás citromos csirkecomb parmezánnal grillrecept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egészséges és finom csirkecomb recept citrommal, fokhagymával és egy kis parmezánnal. Ha ropogós csirkecombokat szeretnél hétvégi sütéskor a családnak és a barátoknak kínálni, ezzel a recepttel nem lősz mellé.

Adag4 főre
Előkészítési idő1 óraFőzési idő30 percÖsszesen1 óra 30 perc
Hozzávalók
 1 kg csirkecombtisztítva, szárazra törölve
 2 evőkanál sózott vajolvasztva
 3 gerezd fokhagymaaprítva
 2 evőkanál dijoni mustár
 3 evőkanál olíva olaj
 25 g parmezán sajt
 1 citrom leve
 2 evőkanál apróra vágott petrezselyem
Elkészítés
1

Egy nagyobb méretű, visszazárható tasakba helyezzük el az olíva olajat, a darált fokhagymát, a citromlevet, a mustárt, a szárnyas fűszerkeveréket és az aprított petrezselymet és persze a combokat. Zárjuk le a visszazárható zacskót, és rázással keverjük össze az összetevőket. Helyezzük éjszakára a hűtőben.

2

Állítsuk be a kerti grillsütő hőmérsékletét 175°C-ra.

3

A csirkecombokat helyezzük rá a grillre vagy egy állványra és 73°C fokos maghőig hagyjuk is rajta. Egyszer persze megfordíthatjuk a combokat.

4

Miután elkészült a csirkecomb egy tálba keverjük össze az olvasztott vajjal a és parmezánnal.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grillcsirke kenőcs, pácSzoky youtube csatornáján időnként Pit Boss Okosgrillen készít ételeket. Amikor grillcsirkét készített egy ínycsiklandozó sörös kencsőccsel, páccal kente át a madarakat - íme a recept.
Grillezett kukorica parmezánnal és fokhagymávalAdjunk ennek a nyári köretnek a sajtos fokhagymás extra ízvilágot. A friss kukoricát fokhagymás vajkeverékbe áztatjuk, puhára grillezzük, majd szájban olvadó parmezánnal és petrezselymes körettel díszítjük.
Grillezett mogyoróvajas csirkeszárnyEz a recept tökéletes példa az ázsiai barbecue fantasztikus világára. A csirkeszárnyakat mogyoróvajjal, szójaszósszal pácolják és a Srirachával fűszerezik. Grillezve, magas hőfokon és gyors készítik el, friss mogyoróval tálalják.
BBQ KocsonyaBBQ és kocsonya együtt? Két lassan készülő, hagyományos recept fúzióját mutatjuk most be nektek. Készítsétek el, hiszen zseniális a két tradicionális finomság együtt!

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 kg csirkecombtisztítva, szárazra törölve
 2 evőkanál sózott vajolvasztva
 3 gerezd fokhagymaaprítva
 2 evőkanál dijoni mustár
 3 evőkanál olíva olaj
 25 g parmezán sajt
 1 citrom leve
 2 evőkanál apróra vágott petrezselyem

Elkészítés

Elkészítés
1

Egy nagyobb méretű, visszazárható tasakba helyezzük el az olíva olajat, a darált fokhagymát, a citromlevet, a mustárt, a szárnyas fűszerkeveréket és az aprított petrezselymet és persze a combokat. Zárjuk le a visszazárható zacskót, és rázással keverjük össze az összetevőket. Helyezzük éjszakára a hűtőben.

2

Állítsuk be a kerti grillsütő hőmérsékletét 175°C-ra.

3

A csirkecombokat helyezzük rá a grillre vagy egy állványra és 73°C fokos maghőig hagyjuk is rajta. Egyszer persze megfordíthatjuk a combokat.

4

Miután elkészült a csirkecomb egy tálba keverjük össze az olvasztott vajjal a és parmezánnal.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Fokhagymás-citromos csirkecombok parmezánnal
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66