Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Füstös oldalas SPG-vel

Füstös oldalas SPG-vel


sertésoldalas spg recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egyszerű, de nagyszerű receptet keresel? Legyen ez az oldalas az új kedvenced. Csak néhány friss hússzeletre, sóra, borsra és fokhagymásra, na és persze egy kis hickory füstre van szükségünk ahhoz, hogy komoly ízélményeket érjünk el.

Adag6 főre
Előkészítési idő20 percFőzési idő3 óraÖsszesen3 óra 20 perc
Hozzávalók:
 2 darab sertésoldalaskb. 1-1,5 kg-s, membrán eltávolítva
Ajánlott fa pellet:
Elkészítés
1

A bordák hátoldaláról húzzuk le a hártyát, és mindkét oldalukat ízesítsük sóval, borssal, fokhagymaporral.

2

Állítsuk be a pellet grillsütőt 105℃ -os hőmérsékletre.

3

Helyezzük be a szondát vízszintesen a húsos részek közepébe, elkerülve a csontokat.

4

Tegyük az oldalasokat közvetlenül a grillrácsra, húsos résszel felfelé, és zárt fedéllel süssük őket 2 órán át.

5

Majd fordítsuk meg a bordákat úgy, hogy a húsos oldal lefelé legyen és zárt fedéllel süssük amíg a hús megpuhul, és a belső hőmérséklet el nem éri a 95℃-ot, ami még körülbelül 1 óra.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Pokolian csípős csirkeszárnyTűzoltó készüléket bekészíteni, most egy igazán csípős csirkeszárny következik! Ebben a pokolian csípős receptben szerepet kap csípős fűszer és duplán csípős szósz is.
Kávés szárított marhahús, beef jerkyA szárított marhahús az egészséges és fehérjedús snack lehetőségek közé tartozik. Egy kis adag szárított marhahús a nap során energiát adhat, miközben segít fenntartani a teltségérzetet és az izomtömeget. Készítsd el fa pellet grillsütőn.
Carolina pulled pork szendvicsCarolina barbecue stílus jegyeit viseli magán ez a pulled pork szendvics: Házi készítésű nedvesítő mop szósszal készült pulled pork és káposztasaláta alkotja és kiteljesednek benne a csípős-ecetes füstös aromák.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 2 darab sertésoldalaskb. 1-1,5 kg-s, membrán eltávolítva
Ajánlott fa pellet:

Elkészítés

Elkészítés
1

A bordák hátoldaláról húzzuk le a hártyát, és mindkét oldalukat ízesítsük sóval, borssal, fokhagymaporral.

2

Állítsuk be a pellet grillsütőt 105℃ -os hőmérsékletre.

3

Helyezzük be a szondát vízszintesen a húsos részek közepébe, elkerülve a csontokat.

4

Tegyük az oldalasokat közvetlenül a grillrácsra, húsos résszel felfelé, és zárt fedéllel süssük őket 2 órán át.

5

Majd fordítsuk meg a bordákat úgy, hogy a húsos oldal lefelé legyen és zárt fedéllel süssük amíg a hús megpuhul, és a belső hőmérséklet el nem éri a 95℃-ot, ami még körülbelül 1 óra.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Füstös oldalas SPG-vel
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66