Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Grill gombás hot dog

Grill gombás hot dog


grillgombás hot dog recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A hotdog rengeteg grillparti főszereplője, de mi történik ha mustáron túl is engedjük a fantáziánkat? Izgalmas grill gombás hotdog következik.

Adag6 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő45 percÖsszesen1 óra
Hozzávalók:
 1 csomag gomba
 300 g grillkolbász
 1 csomag hot dog buci
 1 csomag füstölt sajt
 olívaolaj
 1 fej vöröshagyma
 1 marék petrezselyem
 3 gerezd fokhagyma
 3 evőkanál majonéz
 1 kis doboz tejföl
 fél citrom
 savanyú uborka
 ízlés szerint só, bors
Elkészítés
1

Elsőként tisztítsunk meg egy doboz grillezésre alkalmas gombát, majd olívaolajjal át kenve már mehetnek is a rácsra, amíg pár perc alatt elkészülnek.

2

A gombához még egy isteni szósz alap is előkészíthető: egy fej vöröshagymát és egy marék petrezselymet vágjunk apróra, majd dobjunk egy tálba. adjunk hozzá három gerezd fokhagymát aprítva, majd kanalazzunk hozzá egy evőkanál olívaolajat, 3 evőkanál majonézt és egy kis doboz tejfölt. Fél citrom leve mellett sózzuk, borsozzuk. Az elkészült gombákat apróra kockázás után jól keverjük el az egésszel.

3

A csomag grillkolbász mehet a (z Okos)pellet grillre, természetesen beirdalást követően. Mikor gyönyörű roppanósra sültek, kerüljön rá 1-1 szelet füstölt sajt.

4

Pár hot dog buci pirítása után már csak össze kell állítani az egészet: Egy jó adag gombás krém, egy isteni sajtos grill kolbi, valamint pár szelet savanyú ubi az ízek harmóniája végett és le is vettük a lábáról az egész társaságot!

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Héjában sült fűszeres újburgonyaSzoky youtube csatornáján időnként Pit Boss Okosgrillen készít ételeket. Amikor grillcsirkét készített köretként fűszeres újburgonyát készített - íme a recept.
Rózsa Sándor kedvence – Szoky konyhájaGrill recept videó: Szoky magyaros szűzérméket ajánl betyár finom ragúval. Sertés szűznél figyelni kell a sütésre (rövid ideig tartó első hőkezelés) ilyenkor még a hús belseje nyers, de az utolsó szakaszban visszatéve a sütőbe a legjobb állah érhető el. Ha jól dolgoztok az érme belseje kellemesen szaftos, de már átsült lesz. Többféle hússal is lehet készíteni az ételt akár csirkemellből, sertés karajból ezekben az esetekben ismételten rövid idő legyen a hőkezelés.
Fokhagymás paradicsomos pecsenye – Szoky konyhájaA Duna-parton grillezett Szoky, ahol egy nagyon finom paradicsomos pecsenyét készített. A videóban egy nagyon finom gyökérkenyérrel és kovászos uborkával történt a tálalás, de ehhez az ételhez szinte minden köret tökéletes,
Tavaszi frittataReggelire, ebédre vagy könnyű vacsorára is kiváló választás lehet ez a tavaszi frittata, hiszen olyan ikonikus szezonális összetevőket tartalmaz, mint a friss spárga, a sonka vagy épp a metélőhagyma. De természetesen könnyen változtathatunk a felhasznált összetevőkön, hogy igazán saját ízlésünkre formáljuk ezt a finomságot.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 1 csomag gomba
 300 g grillkolbász
 1 csomag hot dog buci
 1 csomag füstölt sajt
 olívaolaj
 1 fej vöröshagyma
 1 marék petrezselyem
 3 gerezd fokhagyma
 3 evőkanál majonéz
 1 kis doboz tejföl
 fél citrom
 savanyú uborka
 ízlés szerint só, bors

Elkészítés

Elkészítés
1

Elsőként tisztítsunk meg egy doboz grillezésre alkalmas gombát, majd olívaolajjal át kenve már mehetnek is a rácsra, amíg pár perc alatt elkészülnek.

2

A gombához még egy isteni szósz alap is előkészíthető: egy fej vöröshagymát és egy marék petrezselymet vágjunk apróra, majd dobjunk egy tálba. adjunk hozzá három gerezd fokhagymát aprítva, majd kanalazzunk hozzá egy evőkanál olívaolajat, 3 evőkanál majonézt és egy kis doboz tejfölt. Fél citrom leve mellett sózzuk, borsozzuk. Az elkészült gombákat apróra kockázás után jól keverjük el az egésszel.

3

A csomag grillkolbász mehet a (z Okos)pellet grillre, természetesen beirdalást követően. Mikor gyönyörű roppanósra sültek, kerüljön rá 1-1 szelet füstölt sajt.

4

Pár hot dog buci pirítása után már csak össze kell állítani az egészet: Egy jó adag gombás krém, egy isteni sajtos grill kolbi, valamint pár szelet savanyú ubi az ízek harmóniája végett és le is vettük a lábáról az egész társaságot!

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Grill gombás hot dog
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66