Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Grillezett-füstölt gomba

Grillezett-füstölt gomba


grillezett-gomba-recept-okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ez a finom köret egyszerű és látványos. A gombák kevés előkészítési időt igényelnek, cserébe magukba szívják a gazdag keményfa füstízt. Felhasználhatjuk olyan receptben, ami gombát igényel, vagy fogyasztható magában is.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő45 percÖsszesen1 óra
Hozzávalók:
 500 g egész gomba megtisztítva
 1 evőkanál repceolaj
Fűszer helyettesítés:
 1 teáskanál hagymapor
 1 teáskanál fokhagyma por
 1 teáskanál
 1 teáskanál bors
Elkészítés
1

Ez a recept rendkívül egyszerű: keverjük össze az összes hozzávalót egy keverőtálban és állítsuk a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 80℃-ra. Ezen a hőmérsékleten füstöljük 30 percen keresztül.

2

Az idő letelte után emeljük a grillsütő hőmérsékletét a legmagasabb fokozatra és süssük a gombákat 15 percen keresztül.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Karácsonyi kacsasült – mézes-narancsos kacsaEgy ünnepi fogásnak is kitűnően alkalmas, zamatos, citrusos aromában fürdő kacsa következik, amelynek elkészítése nem igényel túl sok időt és energiát. Ráadásul, ez a teljesen exkluzív recept, egy vadonatúj dimenziót kölcsönöz, ennek a klasszikus főételnek.
Reggeli tojásos szendvics grillenHa unjátok a megszokott reggeliket és nem tudjátok eldönteni, hogy egy jó szendvicset vagy rántottát kéne enni akkor most figyeljetek: breakfast sandwich recept
Házi sültkolbász, igazi csabai kolbászIgazai csabai kolbász készült a Fald fel konyhájában. Ezt a kolbászt most megsütötték, de füstölésre éppúgy alkalmas. Hozzá almapaprika, káposzta, mustár, friss fehér kenyér és teljes a boldogság!

Hozzávalók

Hozzávalók:
 500 g egész gomba megtisztítva
 1 evőkanál repceolaj
Fűszer helyettesítés:
 1 teáskanál hagymapor
 1 teáskanál fokhagyma por
 1 teáskanál
 1 teáskanál bors

Elkészítés

Elkészítés
1

Ez a recept rendkívül egyszerű: keverjük össze az összes hozzávalót egy keverőtálban és állítsuk a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 80℃-ra. Ezen a hőmérsékleten füstöljük 30 percen keresztül.

2

Az idő letelte után emeljük a grillsütő hőmérsékletét a legmagasabb fokozatra és süssük a gombákat 15 percen keresztül.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Grillezett-füstölt gomba
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66