Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Grillezett kukorica mézes vajjal és füstölt sóval

Grillezett kukorica mézes vajjal és füstölt sóval


grillezett kukorica mézes sós recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Édes, füstös és sós grillezett kukorica mézes vajjal locsolva - ínycsiklandozó? Akkor fűtsd fel a grillsütődet és már készülhet is ez a finomság!

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő15 percÖsszesen30 perc
Hozzávalók:
 6 darab főtt kukoricahéj nélkül
 2 evőkanál olívaolaj
 100 g vaj, szobahőmérséklet
 100 g méz
 1 evőkanál füstölt só
 1 teáskanál fekete bors
Elkészítés
1

Állítsuk magas hőmérsékletre, 230℃-ra a fa pellet grillsütőt.

2

Kenjük át a főtt kukoricát olajjal és tegyük közvetlenül a grillrácsra, időnként megforgatva.

3

Körülbelül 10 perc elteltével a kukorica már átsült és kívülről enyhén pirul, látszanak rajta a grillnyomok.

4

Egy mixer edényben keverjük össze a vajat és a mézet 1 percen keresztül, amíg könnyű és levegős állagú nem lesz. Kenjük meg a még meleg kukoricát. A tetejére szórjunk füstölt sót.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Omlós marha oldalas, marhaszegy- Szoky konyhájaGrill recept videó: Szoky marhaborda, marhaszegy receptje: a hús lesütve és grillsütőben elkészítve, majd egy az elkészült omlós hús egy fantasztikus szafttal leöntve. Csorog a nyálad? Nekünk is 🙂
Barackos lepény (klasszikus egyensúlytészta recept)Nagyon köszönjük ezt a klasszikus egyensúly tésztát, amelyet Csókáné Enyedi Judit osztott meg velünk a BBQ és grill közösség facebook csoportunkban. A tésztát Judit almával, szilvával, meggyel vagy cseresznyével is javasolja elkészíteni, hiszen nagyon finom ezekkel a gyümölcsökkel is. A tetejét megszórhatjuk vaníliás porcukorral vagy fahéjas porcukorral, ízlésünk szerint.
Tom Herbert pulled pork és burger bucijaTom Herbert népszerű pék, akinek a burger buci receptje legalább annyira népszerű, mint ő maga. Íme a recept, amely elengedhetetlen egy jó kis otthoni pulled pork szendvicshez vagy burgerezéshez.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 6 darab főtt kukoricahéj nélkül
 2 evőkanál olívaolaj
 100 g vaj, szobahőmérséklet
 100 g méz
 1 evőkanál füstölt só
 1 teáskanál fekete bors

Elkészítés

Elkészítés
1

Állítsuk magas hőmérsékletre, 230℃-ra a fa pellet grillsütőt.

2

Kenjük át a főtt kukoricát olajjal és tegyük közvetlenül a grillrácsra, időnként megforgatva.

3

Körülbelül 10 perc elteltével a kukorica már átsült és kívülről enyhén pirul, látszanak rajta a grillnyomok.

4

Egy mixer edényben keverjük össze a vajat és a mézet 1 percen keresztül, amíg könnyű és levegős állagú nem lesz. Kenjük meg a még meleg kukoricát. A tetejére szórjunk füstölt sót.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Grillezett kukorica mézes vajjal és füstölt sóval
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66