Egy kellemes halételt készített számotokra Ádám: grillezett pisztráng mandulás zöldbabbal GMG pellet grillsütőn.
Egy kellemes halételt készített számotokra Ádám: grillezett pisztráng mandulás zöldbabbal GMG pellet grillsütőn.
Elsőként melegítsük elő az Okosgrillünket 240 °C -ra és a félbevágott krumplikat olívaolajjal kenjétek be majd sózzátok, borsozzátok. Összesen 45 percre lesz szükségük a rácson.
Ha elkészült a burgonya hagyjátok visszahűlni a sütőt 180 °C -ra és készítsétek elő a halakba kerülő tölteléket.
Ehhez vágjátok fel egy marék petrezselymet, spenótot, metélőhagymát és tépjetek le pár levél citromfüvet, majd egy tálban olívaolajjal kevertek össze, valamint töltsétek meg a halat citromszeletek kíséretében.
A pisztrángokat írdaljátok be, ahova szétnyomott fokhagymát helyezzetek, végül kenjétek meg olajjal és sózzátok, borsozzátok ezt is ízlés szerint. Rakjátok őket egy kiolajozott tepsire és 25 perc alatt gyönyörű ropogósra sülnek.
Végül a köretet kell elkészíteni amihez 100 gramm vajat olvasszatok fel és adjatok hozzá fél citrom levét. Forgassatok meg benne 200 gramm zöldbabot, 50 gramm mandulát és természetesen a só és a bors innen se maradjon el.
A vajas szószt főzzétek enyhén sűrűre, a krumplit töltsétek meg bryndzával és tálaljátok azt is a hal mellé.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Tájékozódj az Okosgrillekről:
- Elfogyott
Pit Boss rozsdamentes grillkosár
9 900 Ft nettó 7 795 Ft -
Yoder Smokers – YS480S pellet grill
1 419 000 Ft nettó 1 117 323 Ft -
GMG Daniel Boone pellet grill – smoker
499 000 Ft nettó 392 913 Ft -
GMG Daniel Boone pellet grill, smoker – inox
549 000 Ft nettó 432 283 Ft
Hozzávalók
Elkészítés
Egy kellemes halételt készített számotokra Ádám: grillezett pisztráng mandulás zöldbabbal GMG pellet grillsütőn.
Elsőként melegítsük elő az Okosgrillünket 240 °C -ra és a félbevágott krumplikat olívaolajjal kenjétek be majd sózzátok, borsozzátok. Összesen 45 percre lesz szükségük a rácson.
Ha elkészült a burgonya hagyjátok visszahűlni a sütőt 180 °C -ra és készítsétek elő a halakba kerülő tölteléket.
Ehhez vágjátok fel egy marék petrezselymet, spenótot, metélőhagymát és tépjetek le pár levél citromfüvet, majd egy tálban olívaolajjal kevertek össze, valamint töltsétek meg a halat citromszeletek kíséretében.
A pisztrángokat írdaljátok be, ahova szétnyomott fokhagymát helyezzetek, végül kenjétek meg olajjal és sózzátok, borsozzátok ezt is ízlés szerint. Rakjátok őket egy kiolajozott tepsire és 25 perc alatt gyönyörű ropogósra sülnek.
Végül a köretet kell elkészíteni amihez 100 gramm vajat olvasszatok fel és adjatok hozzá fél citrom levét. Forgassatok meg benne 200 gramm zöldbabot, 50 gramm mandulát és természetesen a só és a bors innen se maradjon el.
A vajas szószt főzzétek enyhén sűrűre, a krumplit töltsétek meg bryndzával és tálaljátok azt is a hal mellé.