Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Hot Dog Chicago stílusban

Hot Dog Chicago stílusban


Hot-Dog Chicago stílusban recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a chicagói hot dognál kevés klasszikusabb típust találunk a étlapon. A savanyúságot nyugodtan cseréld le az ízlésednek megfelelően, illetve a zöld paprikát is helyettesítheted jalapeñoval, ha szeretnéd. Ehhez a recepthez hosszabb típusú virslik használata javasolt.

Adag8 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő15 percÖsszesen30 perc
Hozzávalók:
 8 darab hosszabb típusú virsli
 8 darab hosszabb típusú hot dog zsemle
 Ízlés szerint sárga mustár
 180 g savanyúság, csalamádé
 2 fej fehér hagymakockázva
 2 darab 2 paradicsomkimagozva és szeletekre vágva
 8 darab kapros kovászos uborka
 16 darab ecetes zöldpaprika
Elkészítés
1

Ha készen állunk a sütésre, állítsuk be a fa pellet grillsütőnket 190°C-ra.

2

Süssük a hosszúkás virsliket pár percenként átforgatva, vastagságtól függően kb. 5-15 percen keresztül, majd az utolsó 2-3 percre tegyük mellé a zsemléket is, hogy átmelegedjenek.

3

Állítsuk össze a chicagói hot dogot: a zsemlébe helyezett virslit kenjük meg mustárral, savanyúságokkal és a tetejét hagymával megszórva. Egyik oldalához tűzzük a paradicsomot, másikra a kovászos vagy savanyú uborkát és persze a tetejére a csípős paprikát se felejtsük el.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Mini pókos pizza – Halloween grill receptHalloweeni külön kiadásunkban a gyerekeknek kedvezünk. A grillsütőn bármikor készülhet nekik is néhány meglepetés recept. Biztosan mosolyogva, boldogan fogják fogyasztani. Következzen a mini pókos pizza recept.
Reggeli Okosgrillen: tojás, sajt, bacon SPG-velTojással, baconnel, sajttal, Milestone66 SPG-vel és egy csipet okos füsttel egy király reggeli recept érkezik, bemutatva, hogy fa pellet grillsütőn mennyire egyszerű percek alatt összedobni egy laktató finomságot.
Házi grillkolbász recept by Szoky konyhájaEgy jó kis egyszerű recept, amihez csak friss, ropogós fehér kenyér és házi uborka befőtt kell és tuti bezsebeled a legnagyobb elismeréseket a grillpartyn. Íme a jóságos grillkolbász recept videó Szoky konyhájából.
Töltött jalapeno múmiák – Halloween grill receptHalloweeni külön kiadásunkban a gyerekeknek kedvezünk. A grillsütőn bármikor készülhet nekik is néhány meglepetés recept. Biztosan mosolyogva, boldogan fogják fogyasztani. Következzen a töltött jalapeno múmiák recept.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 8 darab hosszabb típusú virsli
 8 darab hosszabb típusú hot dog zsemle
 Ízlés szerint sárga mustár
 180 g savanyúság, csalamádé
 2 fej fehér hagymakockázva
 2 darab 2 paradicsomkimagozva és szeletekre vágva
 8 darab kapros kovászos uborka
 16 darab ecetes zöldpaprika

Elkészítés

Elkészítés
1

Ha készen állunk a sütésre, állítsuk be a fa pellet grillsütőnket 190°C-ra.

2

Süssük a hosszúkás virsliket pár percenként átforgatva, vastagságtól függően kb. 5-15 percen keresztül, majd az utolsó 2-3 percre tegyük mellé a zsemléket is, hogy átmelegedjenek.

3

Állítsuk össze a chicagói hot dogot: a zsemlébe helyezett virslit kenjük meg mustárral, savanyúságokkal és a tetejét hagymával megszórva. Egyik oldalához tűzzük a paradicsomot, másikra a kovászos vagy savanyú uborkát és persze a tetejére a csípős paprikát se felejtsük el.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Hot Dog Chicago stílusban
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66