Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Mogyorókrémes-lekváros grillszendvics

Mogyorókrémes-lekváros grillszendvics


mogyorókrém lekvár grillszendvics recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egybeforrnak az édes és sós ízek: talán ennyire gyors és különleges szendvics nem is készülhetne, mint ez a mogyorókrémes-lekváros grillszendvics.

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő10 percÖsszesen20 perc
Hozzávalók
 8 szelet toast kenyér
 4 evőkanál lekváráfonya, meggy ajánlott
 4 evőkanál mogyorókrémNutella is lehet
 4 szelet baconopcionális
1

A fa pellet grillsütő hőmérsékletét állítsuk be 180°C-ra.

2

Kenjük meg a kenyerek egyik felét mogyorókrémmel (akár Nutellával, akár natúr mogyorókrémmel), a másik felét pedig a lekvárral.

3

Izgalmas a sós-édes ízek keveredése, így ha tovább fokoznánk az ízeket, akkor a szendvics közepébe csempésszünk egy szelet ropogós a bacont.

4

Borítsuk össze a szeleteket és süssük mindkét oldalát néhány percen keresztül, amíg - mint egy melegszendvics - ropogósra nem sül.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Chilis bacon burgerExtra különleges burgert készíthetünk klasszikus ízekkel vegyítve ennek a receptnek a segítségével. Zöldfűszeres salsa, bacon, chili, marhahús, sajt. Egyszerű, nagyszerű!
Polish Boy: grillkolbászos szendvics ClevelandbőlCleveland egyik leghíresebb szendvicsét az 1940-es években találta ki Virgil Whitmore, amikor a füstös, lengyel kolbász, a "polish boy” nagy sikert aratott a barbecue rajongók körében. Virgil néhány egyszerű hozzávalóból és persze a kolbászból zseniális szendvicset hozott létre, amely azóta is töretlen népszerűségnek örvend és persze már számos változatát készítik a városban.
Burrito – kevésbé autentikus, de nagyon színes¡Viva México! Mai úti célunk a mesésen színes, egzotikus latin-amerikai ízvilág. És, ha nem is a föld legegyszerűbb, de garantáltan az egyik legfinomabb - exkluzív köntösbe bújtatott - burrito receptje következik, amely bármilyen asztalon megállja a helyét. Kiváltképp a laza hangvételű, baráti összejövetelek során.
Füstölt, chilis marhaszegyes nacho tálNem fogyott el a BBQ marhaszegy? Íme egy szuper ötlet maradékmentesképpen. Fogtuk a szegyet és a chilit, na és persze egy nagy marék tortilla chipset, kicsit feltúrbóztuk és máris létrejött az egyik legjobb füstös-sajtos-chilis buli nasi.

Hozzávalók

Hozzávalók
 8 szelet toast kenyér
 4 evőkanál lekváráfonya, meggy ajánlott
 4 evőkanál mogyorókrémNutella is lehet
 4 szelet baconopcionális

Elkészítés

1

A fa pellet grillsütő hőmérsékletét állítsuk be 180°C-ra.

2

Kenjük meg a kenyerek egyik felét mogyorókrémmel (akár Nutellával, akár natúr mogyorókrémmel), a másik felét pedig a lekvárral.

3

Izgalmas a sós-édes ízek keveredése, így ha tovább fokoznánk az ízeket, akkor a szendvics közepébe csempésszünk egy szelet ropogós a bacont.

4

Borítsuk össze a szeleteket és süssük mindkét oldalát néhány percen keresztül, amíg - mint egy melegszendvics - ropogósra nem sül.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Mogyorókrémes-lekváros grillszendvics
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66