Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Mustáros grillezett marhaborda, marhaoldalas

Mustáros grillezett marhaborda, marhaoldalas


mustáros marhaoldalas recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A mustárral és fűszerekkel ízesített marhahúsok lágyak, ízletesek és egyenesen függőséget okoznak. Ma marhaborda lesz vacsorára.

Adag6 főre
Előkészítési idő20 percFőzési idő3 óraÖsszesen3 óra 20 perc
Hozzávalók
 1,50 kg marhaoldalas
 450 ml marhahúsleves, alaplé
 230 g mustár
 3 evőkanál füstölt só
 3 evőkanál őrölt fekete bors
 1 evőkanál hagymapor
 3 evőkanál Milestone66 Black Rub
Elkészítés
1

Melegítsük elő a grillsütőt alacsonyabb hőmérsékletre, 135℃ -ra.

2

A fűszerezéshez keverjük össze a hozzávalókat egy tálban, majd tegyük félre. A bordákat mustárba forgatjuk és minden oldalukat megsózzuk.

3

Addig süssük a bordákat a grillen, amíg el nem érik a 70℃-os belső hőmérsékletet. Ha ezt elérte, vegyük le a grillrácsról és tekerjük be dupla fóliába. Adjunk hozzá a marhahúslevest is a csomaghoz.

4

Tegyük vissza a borda csomagokat a fa pellet grillsütőre, amíg el nem érik a 95℃-os belső hőmérsékletet (kb. 2 óra).

5

Tálalás előtt húzzuk le a bordákat a sütőről, és hagyjuk legalább 15-30 percen keresztül pihenni.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Édes fűszeres marhabordákAhhoz, hogy a borda nagyszerű legyen elárulunk egy titkot. Ami pedig nem más, minthogy gyakran kenjük át a marhabordákat a páccal, különösen a főzési idő vége felé. Ez rétegezi a mártást, így a bordák ragadósak és igazán tökéletesek lesznek.
Grillezett kukoricás salsaEzt a tartalmas és laktató salsa receptet könnyen alakíthatjuk az általunk kívánt csípősségre – az enyhe fűszerességtől az abszolút tüzességig. Kényeztessük ízlelőbimbóinkat a fatüzelésű kukorica édességével és az ezt kiegyensúlyozó fűszerekkel – a szánk hálás lesz érte.
Pulled pork házi száraz rubFüstös, édes és fűszeres pulled porkhoz ajánlott száraz rub, amely tökéletes a sertéshús füstölésre! Ezt a házi készítésű fűszerkeveréket is használhatod, ha bbq pulled porkot készítenél.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1,50 kg marhaoldalas
 450 ml marhahúsleves, alaplé
 230 g mustár
 3 evőkanál füstölt só
 3 evőkanál őrölt fekete bors
 1 evőkanál hagymapor
 3 evőkanál Milestone66 Black Rub

Elkészítés

Elkészítés
1

Melegítsük elő a grillsütőt alacsonyabb hőmérsékletre, 135℃ -ra.

2

A fűszerezéshez keverjük össze a hozzávalókat egy tálban, majd tegyük félre. A bordákat mustárba forgatjuk és minden oldalukat megsózzuk.

3

Addig süssük a bordákat a grillen, amíg el nem érik a 70℃-os belső hőmérsékletet. Ha ezt elérte, vegyük le a grillrácsról és tekerjük be dupla fóliába. Adjunk hozzá a marhahúslevest is a csomaghoz.

4

Tegyük vissza a borda csomagokat a fa pellet grillsütőre, amíg el nem érik a 95℃-os belső hőmérsékletet (kb. 2 óra).

5

Tálalás előtt húzzuk le a bordákat a sütőről, és hagyjuk legalább 15-30 percen keresztül pihenni.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Mustáros grillezett marhaborda, marhaoldalas
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66