Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Olasz marhahúsos szendvics

Olasz marhahúsos szendvics


olasz marhahúsos szendvics recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egy lédús olasz szendvicsbe haraphatunk, ahol a sajt körbeöleli a marhahúst és mindez egy szuper kifliben teljesedik ki, kiegészítve egy kis savanyúsággal.

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő5 óra 30 percÖsszesen5 óra 40 perc
Hozzávalók
 1000 g sovány, kicsontozott marhasültpl. bélszín
 1500 ml marhahúsleves
 só, bors
 Milestone66 Black fűszerkeverék
 4 gerezd fokhagymavékonyra szeletelve
 4 darab baguette
 4 szelet svájci sajt
 100 g Giardiniera (olasz ecetes zöldség, savanyúság)apróra vágva
1

A fa pellet grillsütő hőmérsékletét állítsuk 230°C-ra.

2

A marhahúsban vágjunk 10-15 rést, ízesítsük Milestone66 Black fűszerezéssel, illetve rakjunk fokhagymát minden "lyukba".

3

Helyezzük a marhahúst a grillrácsra és süssük körülbelül 1 órán keresztül, félidőben megfordítva.

4

Vegyük le a sültet a grillről és tegyük át egy mély jénaiba vagy pataki tálba. Öntsük rá a marhahús alaplevelet. Zárjuk le és helyezzük vissza a grillre.
Csökkentsük a grill hőmérsékletét 150°C-ra és süssük 3-4 órán keresztül, vagy amíg szálaira nem esik, annyira megpuhul.

5

Vegyük ki a tálat grillsütőből és a húst szedjük szálaira. A nagyobb zsír- vagy kötőszövetdarabokat távolítsuk el. Tegyük vissza a húst a jénaiba/pataki tálba, majd a sütőbe és keverjük össze a maradék lével.

6

Emeljük vissza a grillsütő hőmérsékletét 230°C-ra és immár fedő nélkül süssük a marhahúsos ragut 15 percen keresztül.

7

A kifliket vágjuk ketté és pirítsuk meg kicsit a grillrácson, majd töltsük meg a hússal és helyezzünk rá egy szelet sajtot.
Tegyük vissza a grillre és süssük további 5-10 percig, vagy amíg a sajt elolvad. Tetejét ízesítsük a savanyított zöldségekkel. Természetesen tetszés szerint helyettesíthető már savanyúsággal, pl. karikázott jalapeno paprikával is.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grillezett mogyoróvajas csirkeszárnyEz a recept tökéletes példa az ázsiai barbecue fantasztikus világára. A csirkeszárnyakat mogyoróvajjal, szójaszósszal pácolják és a Srirachával fűszerezik. Grillezve, magas hőfokon és gyors készítik el, friss mogyoróval tálalják.
Rózsa Sándor kedvence – Szoky konyhájaGrill recept videó: Szoky magyaros szűzérméket ajánl betyár finom ragúval. Sertés szűznél figyelni kell a sütésre (rövid ideig tartó első hőkezelés) ilyenkor még a hús belseje nyers, de az utolsó szakaszban visszatéve a sütőbe a legjobb állah érhető el. Ha jól dolgoztok az érme belseje kellemesen szaftos, de már átsült lesz. Többféle hússal is lehet készíteni az ételt akár csirkemellből, sertés karajból ezekben az esetekben ismételten rövid idő legyen a hőkezelés.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1000 g sovány, kicsontozott marhasültpl. bélszín
 1500 ml marhahúsleves
 só, bors
 Milestone66 Black fűszerkeverék
 4 gerezd fokhagymavékonyra szeletelve
 4 darab baguette
 4 szelet svájci sajt
 100 g Giardiniera (olasz ecetes zöldség, savanyúság)apróra vágva

Elkészítés

1

A fa pellet grillsütő hőmérsékletét állítsuk 230°C-ra.

2

A marhahúsban vágjunk 10-15 rést, ízesítsük Milestone66 Black fűszerezéssel, illetve rakjunk fokhagymát minden "lyukba".

3

Helyezzük a marhahúst a grillrácsra és süssük körülbelül 1 órán keresztül, félidőben megfordítva.

4

Vegyük le a sültet a grillről és tegyük át egy mély jénaiba vagy pataki tálba. Öntsük rá a marhahús alaplevelet. Zárjuk le és helyezzük vissza a grillre.
Csökkentsük a grill hőmérsékletét 150°C-ra és süssük 3-4 órán keresztül, vagy amíg szálaira nem esik, annyira megpuhul.

5

Vegyük ki a tálat grillsütőből és a húst szedjük szálaira. A nagyobb zsír- vagy kötőszövetdarabokat távolítsuk el. Tegyük vissza a húst a jénaiba/pataki tálba, majd a sütőbe és keverjük össze a maradék lével.

6

Emeljük vissza a grillsütő hőmérsékletét 230°C-ra és immár fedő nélkül süssük a marhahúsos ragut 15 percen keresztül.

7

A kifliket vágjuk ketté és pirítsuk meg kicsit a grillrácson, majd töltsük meg a hússal és helyezzünk rá egy szelet sajtot.
Tegyük vissza a grillre és süssük további 5-10 percig, vagy amíg a sajt elolvad. Tetejét ízesítsük a savanyított zöldségekkel. Természetesen tetszés szerint helyettesíthető már savanyúsággal, pl. karikázott jalapeno paprikával is.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Olasz marhahúsos szendvics
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66