Oldalas fűszeres-mandarinos bevonattal
Egy kis ázsiai hangulatot adtunk a népszerű 3-2-1 módszerhez. Ezeknek az oldalasoknak nagyszerű ízük van és mindig ütősek.
Állítsuk be pellet grillsütőt alacsonyabb hőmérsékletre, ezúttal 105℃ -ra.
Egy kis tálban keverjünk össze Worcestershire szószt és sárga mustárt. Kenjük be a húsok mindkét oldalát a keverékkel és helyezzük közvetlenül a grillrácsra, majd füstöljük így 3 órán keresztül.
3 óra után távolítsuk el a húsokat a fa pellet grillsütőből és helyezzük őket egy alufóliás tepsibe.
Öntsünk mézet az oldalasokra, majd szórjuk meg barna cukorral és Milestone66 Red sertéshús fűszerkeverékkel. Végül - a fűszerrétegre vigyázva - cukros kólával is spricceljük át alaposan, illetve alá is önthetünk belőle.
Fedjük le a húst fóliával és növeljük a pellet grill hőmérsékletét 135℃-ra. Süssük az oldalasokat további 2 órán keresztül.
Távolítsuk el a fólia csomagolást, miközben a grillsütő hőmérsékletét 230℃-ra növeljük.
Egy külön tálban keverjünk össze mandarinszószt, szezámolajat, szójaszószt és fokhagymaport.
Vegyük ki a húst a fóliás tepsiről és kenjük meg őket ezzel a mázzal, majd húsos oldallal lefelé helyezzük az oldalasokat közvetlenül a grillrácsra 8-10 percre.
Végül vegyük ki a húsokat ismét a grillsütőből és már tálalhatjuk is.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- KEDVEZMÉNY 5%Opciók választásaGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
- Kosárba teszemGyorsnézet
- Kosárba teszemGyorsnézet
- Kosárba teszemGyorsnézet
- Kosárba teszemGyorsnézet
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
Állítsuk be pellet grillsütőt alacsonyabb hőmérsékletre, ezúttal 105℃ -ra.
Egy kis tálban keverjünk össze Worcestershire szószt és sárga mustárt. Kenjük be a húsok mindkét oldalát a keverékkel és helyezzük közvetlenül a grillrácsra, majd füstöljük így 3 órán keresztül.
3 óra után távolítsuk el a húsokat a fa pellet grillsütőből és helyezzük őket egy alufóliás tepsibe.
Öntsünk mézet az oldalasokra, majd szórjuk meg barna cukorral és Milestone66 Red sertéshús fűszerkeverékkel. Végül - a fűszerrétegre vigyázva - cukros kólával is spricceljük át alaposan, illetve alá is önthetünk belőle.
Fedjük le a húst fóliával és növeljük a pellet grill hőmérsékletét 135℃-ra. Süssük az oldalasokat további 2 órán keresztül.
Távolítsuk el a fólia csomagolást, miközben a grillsütő hőmérsékletét 230℃-ra növeljük.
Egy külön tálban keverjünk össze mandarinszószt, szezámolajat, szójaszószt és fokhagymaport.
Vegyük ki a húst a fóliás tepsiről és kenjük meg őket ezzel a mázzal, majd húsos oldallal lefelé helyezzük az oldalasokat közvetlenül a grillrácsra 8-10 percre.
Végül vegyük ki a húsokat ismét a grillsütőből és már tálalhatjuk is.