Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Supreme/Combination Pizza

Supreme/Combination Pizza


supreme pizza recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Szaftos, zamatos és laktató. A pizza ezen változata rendkívül népszerű a szelet árusoknál, akár négyzet alakban akár a klasszikus háromszög vágásban.

Adag4 főre
Előkészítési idő20 percFőzési idő20 percÖsszesen40 perc
Hozzávalók
 450 g pizzatészta
 250 g csípős olasz kolbászhús
 búzadara liszta pizzalapáthoz
 120 ml pizzaszósz
 110 g mozzarella sajt
 gombaszeletelve
 fekete olajbogyószeletelve
 zöld kaliforniai paprikakockára vágva
 vöröshagymavékonyra szeletelve
 parmezán sajt
Elkészítés
1

Ha készen állunk a sütésre, tegyük egy pizzakövet a grillrácsra, ha használni szeretnénk. Állítsuk a a fa pellet grillsütő hőmérsékletet 175℃-ra, és zárt fedél mellett melegítsük elő 15 percig. Pizzakővel érdemesebb több időt rászánni a művelet, legalább 25-30 percet, hogy átforrósodjon.

2

Egy közepes serpenyőben, közepes lángon kezdjük el sütni az olasz kolbászt, miközben fakanállal apró darabokra törjük. 8-10 perc alatt enyhén megpirul és átsül. Ezután vegyük le a serpenyőt a tűzről, csepegtessük le, és töröljük ki a zsírt. Tegyük félre a kolbászt.

3

A pizzatésztát enyhén lisztezett felületen nyújtsuk ki a kívánt formájúra és vastagságra, majd tegyük búzaliszttel meghintett pizzalapátra.

4

Kenjük a pizzaszószt a tésztára, egy 1,5 cm-es szegélyt hagyva a széleken.

5

A szósz tetejére szórjunk mozzarella sajtot, majd ennek a tetejére tegyük a kolbászt, a gombát, a fekete olívabogyót, némi borsot, a lilahagymát és egy pici parmezán sajtot.

6

Csúsztassuk le a pizzát a lapátról a pizzakőre (ha használunk) vagy közvetlenül a grillrácsra. Zárjuk le a fedőt, és süssük 15-20 percig, amíg a széle enyhén megpirul és a sajt megolvad.

Jó étvágyat kívánunk!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Karácsonyi mézes egész sonkaKarácsonykor is nyugodtan használhatjuk a grillsütőnket, sőt illik is használni. Az ünnepi asztalra tehetjük például ezt a fantasztikus mézes (málnás) sonkát. A család biztosan oda lesz majd érte.
Zseniális mediterrán rakott tésztaMegtartva jó szokásunkat, ennél a fantasztikusan egyedi, déli ízekben és alapanyagokban gazdag tésztaételnél is az egyszerűség hívei maradunk. A végeredmény pedig: szavakkal leírhatatlan. Ezért, feltétlenül muszáj kipróbálni!
Burrito – kevésbé autentikus, de nagyon színes¡Viva México! Mai úti célunk a mesésen színes, egzotikus latin-amerikai ízvilág. És, ha nem is a föld legegyszerűbb, de garantáltan az egyik legfinomabb - exkluzív köntösbe bújtatott - burrito receptje következik, amely bármilyen asztalon megállja a helyét. Kiváltképp a laza hangvételű, baráti összejövetelek során.

Hozzávalók

Hozzávalók
 450 g pizzatészta
 250 g csípős olasz kolbászhús
 búzadara liszta pizzalapáthoz
 120 ml pizzaszósz
 110 g mozzarella sajt
 gombaszeletelve
 fekete olajbogyószeletelve
 zöld kaliforniai paprikakockára vágva
 vöröshagymavékonyra szeletelve
 parmezán sajt

Elkészítés

Elkészítés
1

Ha készen állunk a sütésre, tegyük egy pizzakövet a grillrácsra, ha használni szeretnénk. Állítsuk a a fa pellet grillsütő hőmérsékletet 175℃-ra, és zárt fedél mellett melegítsük elő 15 percig. Pizzakővel érdemesebb több időt rászánni a művelet, legalább 25-30 percet, hogy átforrósodjon.

2

Egy közepes serpenyőben, közepes lángon kezdjük el sütni az olasz kolbászt, miközben fakanállal apró darabokra törjük. 8-10 perc alatt enyhén megpirul és átsül. Ezután vegyük le a serpenyőt a tűzről, csepegtessük le, és töröljük ki a zsírt. Tegyük félre a kolbászt.

3

A pizzatésztát enyhén lisztezett felületen nyújtsuk ki a kívánt formájúra és vastagságra, majd tegyük búzaliszttel meghintett pizzalapátra.

4

Kenjük a pizzaszószt a tésztára, egy 1,5 cm-es szegélyt hagyva a széleken.

5

A szósz tetejére szórjunk mozzarella sajtot, majd ennek a tetejére tegyük a kolbászt, a gombát, a fekete olívabogyót, némi borsot, a lilahagymát és egy pici parmezán sajtot.

6

Csúsztassuk le a pizzát a lapátról a pizzakőre (ha használunk) vagy közvetlenül a grillrácsra. Zárjuk le a fedőt, és süssük 15-20 percig, amíg a széle enyhén megpirul és a sajt megolvad.

Jó étvágyat kívánunk!
Supreme/Combination Pizza
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66