Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Ünnepi rozmaringos pisztráng gyümölcssaláta ágyon Bürgés Tomival

Ünnepi rozmaringos pisztráng gyümölcssaláta ágyon Bürgés Tomival


füstölt pisztráng bürgés tomi recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Bürgés Tomi barátunkkal újabb vizes kalandra indultunk, ezúttal pedig egy ünnepi pisztráng sült citromos-rozmaringgal és persze Milestone66 fűszerezéssel.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő40 percÖsszesen55 perc
Hozzávalók
 2 darab egész pisztráng
 1 csomag rozmaring
 2 darab citrom karikázva
 1 teáskanál citromlé
Gyümölcs saláta
 alma, körte, banán, narancs
 méz
Ajánlott kiégészítők
Elkészítés
1

A pisztráng hasát felvágva (és megtisztítva) béleljük ki karikázott citrommal, rozmaringgal és szórjuk meg Milestone66 Blue fűszerrel.

2

A pisztrángot kívülről is alaposan szórjuk meg a fűszerrel és néhány csepp citrommal, majd helyezzük a grillsütőben ahol (még hidegen) füstöljük 20-30 percen keresztül.

3

Amint az idő lejárt emelejük a pellet grillsütő hőmérsékletét 220°C-ra. Amint elérte a kívánt hőfokot már mehet is vissza a hal.

4

Készítsük el a gyümölcssalátát: minden hozzávalóról távolítsuk el a héját, majd kockázzuk nagyjából hasonló méretűre. Szórjuk meg Milestone66 Pink fűszerrel, illetve locsoljuk meg a mézzel és keverjük össze.

5

A megsült pisztrángokat tálaljuk a mézes gyümölcságyon.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Füstölt lazac lox – reggeli lazac receptSós reggeli pillanatok alatt. Pácolt-füstölt lazac vékonyra szeletelve egy roppanós bagelen kapribogyóval, lilahagymával, paradicsommal és kaporral kiegészítve, ez lox - egy szuper lazacos recept.
Koktél grillezett eperrelA fa pellet grillsütő segítségével füstös édességet készítünk és így szuper finom nyári koktélokat hozhatunk létre. Az epret először is meggrillezzük, majd vodkával, cukorsziruppal, citromlével és gyömbérsörrel összerázzuk, majd tört jégen felszolgáljuk egy igazi frissítő, édes koktélként.
Füstölt, szárazon fűszerezett oldalasA füst és a fűszerek nyerő párosítást jelentenek az oldalashoz. A húsokat édes és fűszeres keverékkel fűszerezzük, gazdag hickory fán füstöljük és BBQ szósszal varázsoljuk tökéletessé.

Hozzávalók

Hozzávalók
 2 darab egész pisztráng
 1 csomag rozmaring
 2 darab citrom karikázva
 1 teáskanál citromlé
Gyümölcs saláta
 alma, körte, banán, narancs
 méz
Ajánlott kiégészítők

Elkészítés

Elkészítés
1

A pisztráng hasát felvágva (és megtisztítva) béleljük ki karikázott citrommal, rozmaringgal és szórjuk meg Milestone66 Blue fűszerrel.

2

A pisztrángot kívülről is alaposan szórjuk meg a fűszerrel és néhány csepp citrommal, majd helyezzük a grillsütőben ahol (még hidegen) füstöljük 20-30 percen keresztül.

3

Amint az idő lejárt emelejük a pellet grillsütő hőmérsékletét 220°C-ra. Amint elérte a kívánt hőfokot már mehet is vissza a hal.

4

Készítsük el a gyümölcssalátát: minden hozzávalóról távolítsuk el a héját, majd kockázzuk nagyjából hasonló méretűre. Szórjuk meg Milestone66 Pink fűszerrel, illetve locsoljuk meg a mézzel és keverjük össze.

5

A megsült pisztrángokat tálaljuk a mézes gyümölcságyon.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Ünnepi rozmaringos pisztráng gyümölcssaláta ágyon Bürgés Tomival
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66