Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Vadcseresznye fa pellet: bemutatkozik az Arctos

arctos cseresznye fa pellet okosgrill

Vadcseresznye fa pellet: bemutatkozik az Arctos

Az Okosgrill partnerei között néhány hete köszönthettük az Arctos fa pellet gyártót. Ebben a bejegyzésben őket mutatjuk be, nekik tettünk fel néhány kérdést.

arctos cseresznye fa pellet okosgrill
Cseresznye fa pellet – Okosgrill

Hogyan indult az Arctos?

Egy évtizede gyártunk fa pelleteket fűtő és élelmiszer iparban egyaránt, amelyet a közel múltban újítottunk meg, emeltünk új szintre.

Gyártásunk újratervezésével a beszállítókkal, a folyamatszakértőkkel és a BBQ-mesterekkel való együttműködés révén megalkottuk prémium minőségű vadcseresznye pelleteinket.

A márkanévről 

Márkanevünk története igazából nagyon egyszerű. A Kočevsko régióban uralkodó legerősebb állatról neveztük el a terméket, amely Szlovénia délkeleti részén fekszik. Ez az a terület, ahonnan vadcseresznye fákat vágjuk.

Így lett a fenséges Arctos Ursus vagyis a Barna Medve a vadcseresznye pellet márkánk főszereplője és testesíti meg a robosztus, erős, ám egyúttal vad és természetes ízeket, amelyet így belecsempészhetünk a főzési élménybe.

vad cseresznye fa pellet okosgrill
Vadcseresznye fák

Az összetevők kiválasztása

A fák kiválasztása körülményes folyamat, csak és kizárólag egészséges és aromás vadcseresznye fákat választunk ki és darálunk le – ellenőrzött körülmények között.

Ezzel sikerül megőrizni a természetes ízeket. A nyersanyag tiszta, természetes eredetű, nem használunk adalékokat vagy maradékokat, sem vegyi anyagokat.

Gyártási folyamat

Az Arctos pelletek készítésének folyamata és a gyártósor felszerelése teljes egészében az élelmiszeripari termékek előállítására készült, ez lehetővé teszi, hogy kedvenc ízekért cserébe biztonságos égés jöhessen létre a grillsütőkben.

Minden pelletet szemrevételezéssel ellenőriznek a csomagolás előtt, hogy biztosítsák a tartalom konzisztenciáját a nedvesség és a mechanikai tartósság szempontjából. Gyártósorunk amellett, hogy az előírásoknak megfelelő, egyben modern is. A csomagolást egy folyamatosan működő robot végzi, amely csomagolja, raklap helyezi és szállításra alkalmassá teszi a vadcseresznye pelletek, hogy minden Okosgrill tulajdonos grillsütőjében ott füstölhessen egy marék vad ízvilág.

 

 

Megosztom ezt a bejegyzést


Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66