Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Grillezett-füstölt gomba

Grillezett-füstölt gomba


grillezett-gomba-recept-okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ez a finom köret egyszerű és látványos. A gombák kevés előkészítési időt igényelnek, cserébe magukba szívják a gazdag keményfa füstízt. Felhasználhatjuk olyan receptben, ami gombát igényel, vagy fogyasztható magában is.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő45 percÖsszesen1 óra
Hozzávalók:
 500 g egész gomba megtisztítva
 1 evőkanál repceolaj
Fűszer helyettesítés:
 1 teáskanál hagymapor
 1 teáskanál fokhagyma por
 1 teáskanál
 1 teáskanál bors
Elkészítés
1

Ez a recept rendkívül egyszerű: keverjük össze az összes hozzávalót egy keverőtálban és állítsuk a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 80℃-ra. Ezen a hőmérsékleten füstöljük 30 percen keresztül.

2

Az idő letelte után emeljük a grillsütő hőmérsékletét a legmagasabb fokozatra és süssük a gombákat 15 percen keresztül.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Oldalas gyorsan és forrón, hot & fast módszerNincs sok időnk valami különlegeset alkotni? Ezek a magas hőfokon és gyorsan elkészülő oldalas szeletek lehetnek a tökéletes megmentőink! A Milestone66 Red Rub fűszerkeverékkel fűszerezett oldalasokat almalével fröcsköljük le és cseresznyefán füstöljük a mélyebb ízek és a gazdagabb szín érdekében.
New York style: grillezett pepperoni pizzaGrillen is készíthető ropogós szélű vékony pizza sok sajttal és csípős paprikás szalámival. Itt egy jó kis már már tradionális szalámis-sajtos recept, ami a kerti sütés sztárja szokott lenni.
Barbecue pulykamell zsályaöntettelNéhány hozzávaló és egy kis füst elegendő a szaftos, finom pulykához. Szeletelhetjük akár szendvicsbe vagy tálalhatjuk egy hagyományos körettel, nagyszerű eredményt kapunk.
Füstös Cézár salátaBürgés Tomi az USA-ba emigrált, ám olasz Caesar Cardini fantasztikus receptjét készítette el fa pellet grillsütő segítségével. Cardini az amerikai szesztilalom idején szolgáltat fel ezt a finomságot, ezzel pótolva kiesett jövedelmét.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 500 g egész gomba megtisztítva
 1 evőkanál repceolaj
Fűszer helyettesítés:
 1 teáskanál hagymapor
 1 teáskanál fokhagyma por
 1 teáskanál
 1 teáskanál bors

Elkészítés

Elkészítés
1

Ez a recept rendkívül egyszerű: keverjük össze az összes hozzávalót egy keverőtálban és állítsuk a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 80℃-ra. Ezen a hőmérsékleten füstöljük 30 percen keresztül.

2

Az idő letelte után emeljük a grillsütő hőmérsékletét a legmagasabb fokozatra és süssük a gombákat 15 percen keresztül.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Grillezett-füstölt gomba
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66