Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Louisiana 800 Elite BBQ- és grillsütő – Masszív és elegáns, bárki számára!

louisiana 800 elite grillsütő okosgrill

Louisiana 800 Elite BBQ- és grillsütő – Masszív és elegáns, bárki számára!

Éppen az igényeidhez leginkább illő BBQ/Grillsütő után kutatsz az interneten? Netán most csöppentél bele a kerti sütögetés ínyenc, misztikus rejtelmeibe? Engedd meg, hogy segítsünk eligazodni ebben az ágas-bogas labirintusban!

louisiana 800 elite pellet grillsütő okosgrill
Louisiana 800 Elite pellet grillsütő

Ebben a bejegyzésben bemutatjuk az egyik legnépszerűbb, nemzetközileg elismert, kedvező ár-érték aránnyal felvértezett mesterművet.

A Louisiana Grills-ről röviden

A Louisiana Grills az egyik legelterjedtebb pellet grillező gyártó az USA-ban és a világon. Népszerűségét pedig leginkább a korszerűségének, modernségének és méltányos árainak köszönheti. Grillező tulajdonságai egyszerűen használhatóak és jól felszereltek. Mindegyik eszköz rendelkezik egy digitális kezelőközponttal, mely automatikus beállítási lehetőségeket kínál a sütés során.

Hogy mi a hab a tortán? Mindennek fejében a csomag még tartalmaz egy programozható hússzondát, valamint hőmérőt is, ami nagyon hasznos eszközök a kerti sütések, főzések során.

A gyártó külön figyelmet fordít az igényes formatervezésre, mely által a kiemelkedő teljesítmény mellett, tartós, strapabíró szerkezet a végeredmény.

Ismerkedjünk meg a Louisiana Grill egyik legfelkapottabb grillsütőjével, az Elite 800-zal!

Pellet grillsütő bemutató

LG800 Elite pelletsütő, az elegáns innováció

Az LG sorozat folyamatosan növekszik és bővül, így nem is olyan rég pedig bemutatta egyik friss családtagját, a vadonatúj LG 800 Elite-t.

Az innovatív rozsdamentes acél (304-es ötvözet) egyedi külsőt kölcsönöz számára, így esztétikailag is lehengerlő élménnyé válik a fapellet grillezés. A nagy főzési terület, mely 5406 cm², az innovatív technológiák, a digitális vezérlőpanel, valamint a 8 különböző sütési funkció garantáltan lenyűgöz majd bárkit, bármikor.

Könnyű kezelhetőség

A Digitális Vezérlőközpont segítségével egy gombnyomással a sztárséfek között érezheted magad! Csak töltsd be kedvenc keményfa pelletedet, programozd be a hőmérsékletet (5 fokos léptetőkkel) 80–315 °C közötti hőfokra, és azonnal indulhat a móka. Ez a hőmérséklet tartomány 75 fokkal tovább növelhető, mint más pellet grillsütő gyártók készülékei, ezzel a kemence élményét is a kertben tudja varázsolni.

A sült steak, vagy a hamburger húsok, akár nyílt lángon is elkészíthetőek. A gazdag grill íz pedig garantált lesz, hisz ilyen ízeket csak a természetes láng keltette intenzív füstaroma okozhat.

Innovatív füstölési rendszer

Nem kell többé a faanyag meggyújtásáról, vagy a sütő körülményes elindításáról gondoskodnod.
A szerkezet aktiválása rendkívül egyszerű! Egy 300 wattos automatikus elektromos gyújtó teljes mértékben elvégzi helyetted a piszkos munkát, így szabadon élvezheted a fapellet kiváló, egyedi illat eszenciáját.

Az automatikus indítási és lehűlési funkció mellett, megemlítenénk a magas teljesítményű kipufogó-kéméy rendszert is. A tüzelőanyag ventilátor pedig hozzájárul az egyenletes füstöléshez, ezáltal pedig egy ínycsiklandó fogások elkészítéséhez.

Masszív konstrukció, zseniális formatervezés

A rozsdamentes acél alkatrészek, valamint a porcelán bevonatú acél főzőrácsok garantálják a grillsütő hosszú élettartamát. A számos beépített tároló hely és szekrény megkönnyíti a főzési folyamatot. Az elülső tálca kiváló a szószok és fűszerek tárolására, az oldalsó polcon pedig könnyedén elhelyezheted a BBQ szerszámaidat.

Szükséged van a mobilitásra, könnyű mozgatásra? Teljesen jogos az elvárás és a Louisiana grillsütő gyártó ezt meg is valósította ennél a grillsütőnél is hiszen a sütőszerkezet könnyen mozgatható a görgős kerekek segítségével.

Professzionális kiegészítők az egyedülálló grillélményért

A grillsütő mellé tehát megkapsz szinte mindent, ami elengedhetetlen az izgalmas pellet grill főzési élményhez. A digitális vezérlőpult előlapján egy beépülő csatlakozó található, ahová könnyedén csatlakoztathatod például a hús szondát, mely a készlet tartalma.

Amennyiben szonda csatlakozik a megfelelő porthoz a hőmérséklet megjelenik a LED képernyőn, így bármely pillanatban ellenőrizheted, hogy milyen fázisban tart a sütési folyamat.

A Louisiana gyártó arra is gondolt, ha szeretnék egy jéghideg sört vagy üdítőt felbontani. A többi grillsütőhöz hasonlóan a palacknyitó itt is a szerepel a sütő egyik lábán, így a csomag része.

Létezne ennél egyszerűbb, és kényelmesebb megoldás egy kerti party, vagy családi vacsora lebonyolításához? Kötve hisszük!

Specifikációk, jellemzők:

Gyártó: Louisiana grill
Hőmérséklet szabályozási tartomány: 82-315 ° C
Főzőrács anyaga: Porcelán bevonatú öntöttvas
A grillsütő lemezeinek, egyéb kiegészítőinek anyaga: nagyteherbírású acél
Típus: mobilis, elmozdítható-görgethető
A gyújtás típusa: 300 Wattos automatikus gyújtó
A kijelző típusa: LED kijelző
Üzemanyagtípus: faanyag- pellet
A teljes grillezési terület: 5406 cm²
A felső főzőrács nagysága: 1600 cm²
A fő sütőrács területe: 3806 cm²
A grillsütő mérete: 143,8cm x 121,2cm x 59,4cm
A grillsütő súlya: 85.7 kg
Kiegészítő: programozható hússzonda
Garancia: 2 év garancia

A termék a webshopban itt található: Louisiana 800 Elite

Louisiana 800 Elite kerti grill

Bármely grillsütőnket is válaszd, természetesen személyesen visszük neked házhoz (vagy a kért címre). Ilyenkor nem csak díjmentesen visszük el neked a grillsütőt, hanem arra is időt szánunk, hogy bemutassuk a működését is. Célunk a személyes kapcsolat és az, hogy az első perctől családtaggá váljon az új grillsütő. 

Megosztom ezt a bejegyzést


Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66