Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Ananászos füstölt salsa szósz

Ananászos füstölt salsa szósz


ananászos füstölt salsa szósz recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Füstölt salsa szószt, mártogatóst ajánlunk, amit grillsütőn készül és egy kis pikáns fűszer és az ananász teszi extra különlegessé.

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő40 percÖsszesen50 perc
Hozzávalók
 1 nagy fej hagyma
 koriander
 1 darab ananász
 1 pikáns grill fűszerkeverék
 1 darab Kaliforniai paprika
 5 darab nagy paradicsom
 1 csomag tortilla chips
Elkészítés
1

Állítsuk a grillsütőt 120°C-ra és 30 percig füstöljük az egész zöldségeket. Érdemesebb erősebb aromájú fa pelletet használni, pl. hickory vagy vadcseresznye fa pelleteket.

2

Amíg a zöldségek sültek a grillen, vágjuk ketté az egész ananászt és az egyik feléből vájjuk ki, hogy egy tál készüljön belőle. A kiszedett ananászt kockázzuk fel és helyezzük egy tálba.

3

Miután a zöldségek elkészültek, távolítsuk el a paradicsom héját. Vágjuk kockára a sült hagymát, pirospaprikát és paradicsomot. Szintén tegyük a tálba.

4

A tál tartalmát keverjük el egy evőkanál fűszerkeverékkel. Ízlés szerint csípős is kerülhet bele, nagyon jól áll a salsa-nak. Botmixer segítségével dolgozzuk össze krémes állagúra.

5

Guacamole-val, sült hagymával és persze egy nagy adag nachossal tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Bourbon-ben párolt marhabordaEzekkel az ízekkel érdemes eldicsekedni! Az erőteljes ízeket kedvelőknek érdemes kipróbálni ezt a marhaoldalast, ez a pác ugyanis mélyen behatol a marhahúsba és egy karakteres ételt kapunk végeredményként.
New York style: grillezett pepperoni pizzaGrillen is készíthető ropogós szélű vékony pizza sok sajttal és csípős paprikás szalámival. Itt egy jó kis már már tradionális szalámis-sajtos recept, ami a kerti sütés sztárja szokott lenni.
Cubano szendvicsÍme egy itthon kevésbé ismert szendvics, ami az Óceán túloldalán nagyon népszerű - főleg - Kubában és az USA-ban.
Fokhagymás-citromos csirkecombok parmezánnalEgészséges és finom csirkecomb recept citrommal, fokhagymával és egy kis parmezánnal. Ha ropogós csirkecombokat szeretnél hétvégi sütéskor a családnak és a barátoknak kínálni, ezzel a recepttel nem lősz mellé.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 nagy fej hagyma
 koriander
 1 darab ananász
 1 pikáns grill fűszerkeverék
 1 darab Kaliforniai paprika
 5 darab nagy paradicsom
 1 csomag tortilla chips

Elkészítés

Elkészítés
1

Állítsuk a grillsütőt 120°C-ra és 30 percig füstöljük az egész zöldségeket. Érdemesebb erősebb aromájú fa pelletet használni, pl. hickory vagy vadcseresznye fa pelleteket.

2

Amíg a zöldségek sültek a grillen, vágjuk ketté az egész ananászt és az egyik feléből vájjuk ki, hogy egy tál készüljön belőle. A kiszedett ananászt kockázzuk fel és helyezzük egy tálba.

3

Miután a zöldségek elkészültek, távolítsuk el a paradicsom héját. Vágjuk kockára a sült hagymát, pirospaprikát és paradicsomot. Szintén tegyük a tálba.

4

A tál tartalmát keverjük el egy evőkanál fűszerkeverékkel. Ízlés szerint csípős is kerülhet bele, nagyon jól áll a salsa-nak. Botmixer segítségével dolgozzuk össze krémes állagúra.

5

Guacamole-val, sült hagymával és persze egy nagy adag nachossal tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!
Ananászos füstölt salsa szósz
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66