Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Klasszikus füstölt krumplisaláta

Klasszikus füstölt krumplisaláta


füstölt krumplisaláta recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Csempésszünk egy kis füstös ízt ebbe az egyszerű köretbe, és már meg is van mit vigyünk a következő kerti grillpartira. A burgonyát megfüstöljük, majd a pellet grillsütőn megsütjük, végül pedig krémes majonézes öntettel vonjuk be.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő45 percÖsszesen1 óra
Hozzávalók
 1000 g burgonya
 2 evőkanál olívaolaj
 450 g majonéz
 1 evőkanál mustár
 1 evőkanál fehérborecet
 2 darab zellerszárkockázva
 2 darab keményre főtt tojásapróra vágva
 ½ darab közepes lilahagymaapróra vágva
 1 evőkanál friss metélőhagymaapróra vágva
 ízlés szerint só, őrölt fekete bors
Elkészítés
1

Állítsuk a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 80℃-ra, és így melegítsük elő, lezárt fedővel 15 percig.

2

A burgonyát hideg folyóvíz alatt zöldségkefével mossuk meg, szárítás után pedig kenjük be olívaolajjal. Ha kész, tegyük a krumplikat egy tepsire.
Használhatunk grillszőnyeget vagy vaslapot is.

3

Tegyük a grillrácsra, zárjuk le a fedőt, és füstöljük a burgonyákat 15-20 percig.

4

Vegyük ki a tepsit a grillsütőből, majd növeljük a grill hőmérsékletét 230℃-ra, és zárt fedéllel melegítsük 10-15 percig

5

Tegyük vissza a tepsit a burgonyával a grillre, zárjük le a fedőt, és süssük, amíg a burgonya megpuhul, kb. 20-25 percig.

6

Végül vegyük le a krumplit a grillről, és tegyük félre, amíg eléggé kihűl ahhoz, hogy dolgozni tudjunk vele.

7

Mikor kihűlt, a kezünkkel és egy törölközővel távolítsuk el a burgonya héját és dobjuk ki, majd vágjuk nagy darabokra krumplit és helyezzük egy nagy tálba.

8

Egy külön tálban keverjük össze a majonézt, a mustárt, a fehérborecetet, a zellert, a keményre főzött tojást, a lilahagymát és a metélőhagymát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd forgassuk össze a krumplival.

9

Lazán fedjük le a tálat egy műanyag fóliával, és tegyük be a hűtőszekrénybe, amíg ki nem hűl.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Paleo beef jerky, szárított marhahúsA paleo szárított marhahús a természetes és ősi táplálkozási elveket követőknek ideális választás. Ez a tápláló csemege magas fehérje- és alacsony szénhidráttartalommal rendelkezik, így segíti a paleo életmódhoz való igazodást és a tartós energia biztosítását. Fa pellet grillsütőn készítve pedig kellemes füstöt is kap az ételünk.
Speciális csirke saslik grillsütőnRablóhús vagy saslik, ki hogy hívja.. A szójában és mézben ázott csirke elképesztő! íme itt egy fantasztikus recept, amit bármikor kipróbálhatsz.
Fokhagymás-citromos csirkecombok parmezánnalEgészséges és finom csirkecomb recept citrommal, fokhagymával és egy kis parmezánnal. Ha ropogós csirkecombokat szeretnél hétvégi sütéskor a családnak és a barátoknak kínálni, ezzel a recepttel nem lősz mellé.
Tarja, oldalas, csülök – Szoky konyhája HúsvétGrill recept videó: Szoky Húsvétra tarját, oldalast, csülköt készített kedvenc pellet grillsütöjén. Lesd el a praktikát, tippeket.Lesd el a praktikákat, tippeket és készítsd el otthon te is, akár ünnep van, akár nem.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1000 g burgonya
 2 evőkanál olívaolaj
 450 g majonéz
 1 evőkanál mustár
 1 evőkanál fehérborecet
 2 darab zellerszárkockázva
 2 darab keményre főtt tojásapróra vágva
 ½ darab közepes lilahagymaapróra vágva
 1 evőkanál friss metélőhagymaapróra vágva
 ízlés szerint só, őrölt fekete bors

Elkészítés

Elkészítés
1

Állítsuk a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 80℃-ra, és így melegítsük elő, lezárt fedővel 15 percig.

2

A burgonyát hideg folyóvíz alatt zöldségkefével mossuk meg, szárítás után pedig kenjük be olívaolajjal. Ha kész, tegyük a krumplikat egy tepsire.
Használhatunk grillszőnyeget vagy vaslapot is.

3

Tegyük a grillrácsra, zárjuk le a fedőt, és füstöljük a burgonyákat 15-20 percig.

4

Vegyük ki a tepsit a grillsütőből, majd növeljük a grill hőmérsékletét 230℃-ra, és zárt fedéllel melegítsük 10-15 percig

5

Tegyük vissza a tepsit a burgonyával a grillre, zárjük le a fedőt, és süssük, amíg a burgonya megpuhul, kb. 20-25 percig.

6

Végül vegyük le a krumplit a grillről, és tegyük félre, amíg eléggé kihűl ahhoz, hogy dolgozni tudjunk vele.

7

Mikor kihűlt, a kezünkkel és egy törölközővel távolítsuk el a burgonya héját és dobjuk ki, majd vágjuk nagy darabokra krumplit és helyezzük egy nagy tálba.

8

Egy külön tálban keverjük össze a majonézt, a mustárt, a fehérborecetet, a zellert, a keményre főzött tojást, a lilahagymát és a metélőhagymát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd forgassuk össze a krumplival.

9

Lazán fedjük le a tálat egy műanyag fóliával, és tegyük be a hűtőszekrénybe, amíg ki nem hűl.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Klasszikus füstölt krumplisaláta
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66