#faldfel

Kezdőlap / #faldfel

A grillezés szeretete hívta életre ezt a receptgyűjteményt, melyet folyamatosan bővítünk és megosztunk veletek. Legyen szó hagyományos grillételekről, díjnyertes smorker-bbq receptekről az Okosgrill csapata szeretne minél több segítséget nyújtani és tippet adni ahhoz, hogy minél nagyszerűbb élmény legyen a kerti sütögetés.

 

SzékelykáposztaEz a közismert, klasszikus főétel, bármikor egy vasárnapi ebéd, vagy ünnepi vacsora elegáns középpontja lehet. Tökéletes fogás, melyet most még különlegesebb, még füstösebb ízekbe burkolunk.
Karácsonyi kacsasült – mézes-narancsos kacsaEgy ünnepi fogásnak is kitűnően alkalmas, zamatos, citrusos aromában fürdő kacsa következik, amelynek elkészítése nem igényel túl sok időt és energiát. Ráadásul, ez a teljesen exkluzív recept, egy vadonatúj dimenziót kölcsönöz, ennek a klasszikus főételnek.
Masala streetfood – bundás grillsajt, indiai raguvalEgy nem éppen hétköznapi streetfood étel következik, egyenesen az indiai konyha egzotikus világából. Azonban, a végeredmény garantáltan lenyűgözi vendégeinket abszolút finom, páratlan ízjegyeivel. Ráadásul, elég tartalmas ahhoz, hogy jóllakjunk vele anélkül, hogy túlzásba vinnénk a kalóriabevitelt.
1 2 3 10

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66