Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Rablóhús baconos-sajtos krumplitoronnyal

Rablóhús baconos-sajtos krumplitoronnyal


rablóhús csirkemell garnéla pellet grill okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egy kiváló rablóhús következik, kicsit megbolondítva egy kis garnélával. A köret egy rendhagyó töltött krumplitorony sok sajttal.

Adag4 főre
Előkészítési idő30 percFőzési idő1 óraÖsszesen1 óra 30 perc
Rablóhús:
 1 darab piros kaliforniai paprika
 1 darab sárga kaliforniai paprika
 1 darab zöld kaliforniai paprika
 1 darab fehér hagyma
 500 g csirkemell
 300 g garnéla
 1 teáskanál
 1 teáskanál bors
 2 gerezd fokhagyma
 1 teáskanál chili
 1 teáskanál kömény
 2 evőkanál olívaolaj
Krumplitorony:
 4 darab nagyobb burgonya
 400 g bacon
 200 g cheddar sajt
 200 g feta sajt
 1 csokor újhagyma
Elkészítés
1

Vágjuk fel a hagymát és a kaliforniai paprikákat, kockázzuk fel a csirkemellet.

2

Készítsünk egy páclevet olaj, fokhagyma, chili, kömény, só és bors segítségével. Forgassuk át benne a garnélát és csirkét és állítsuk a pellet grillsütőt 180 °C-ra.

3

Arányosan húzzuk fel a pálcikára a hozzávalókat. Hagyma, husi, garnéla, paprikák, majd mehet a grillsütőbe.

4

A krumplikat félig főzzük meg, majd jöhet a következő lépés: a töltelékhez reszelt cheddar és feta sajtot, aprított újhagymát keverjünk össze egy tálban.

5

A krumplik két oldalára készítsünk talpat, majd vágjuk ketté és óvatosan a közepét is távolítsuk el, hogy a tölteléknek legyen hely.

6

2-3 bacon csíkot tegyünk egy tányéron keresztbe, amire állítva helyezzük rá a megtöltött és összezárt krumplikat. A bacon (és fogpiszkáló) segítségével csomagoljuk be a töltött krumplit, 5-10 percet süssük 180 °C-on, amíg a bacon láthatóan megsült. Utána csavarjuk fel a hőt 200 °C-ra kicsit szórjuk meg még reszelt sajttal és azt is pirítsuk rá.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

A legfinomabb cigánypecsenyeA cigánypecsenye az egyik legtradicionálisabb fogás a magyar konyhában. Igaz erre a receptre is, hogy eredet a homályba vész, és rengeteg egyedi változat él a köztudatban. Sokan készítik mustárral, illetve nélküle, sok helyen pedig tükörtojást sütnek rá. Próbáljátok ki az előre bepácolt, grillen készült verziót is.
Rántott ördögtojásokHa felfedezed a rántott ördögtojást, akkor igazán a feje tetejére áll majd a világ. Itt ugyanis a főtt tojás fehérje részét panírozás után kisütjük, a tojások sárgájából pedig krémes szószt készítünk, ami tökéletes kiegészítőként kerül majd vissza. Profi tipp: a tölteléket a sütés előtti este elkészíthetjük, de fontos, hogy felhasználásig tároljuk a hűtőben. a fehérjét.
Grillezett Kalbi (koreai marhaborda)A házi készítésű koreai pác és az almafa füstje teljesen feldobja ezt a marhabordát. Ezek a pácolt oldalasok minden bizonnyal fatüzelésű étel repertoárunk ékszerei lesznek ízükkel és gyors elkészítésükkel.
Házi bolti bbq szószHa szeretjük a bolti bbq szósz ízét, akkor készítsük el otthon is, hátha még finomabb is lesz! Ez egy alap bbq recept, biztosan ízleni fog!

Hozzávalók

Rablóhús:
 1 darab piros kaliforniai paprika
 1 darab sárga kaliforniai paprika
 1 darab zöld kaliforniai paprika
 1 darab fehér hagyma
 500 g csirkemell
 300 g garnéla
 1 teáskanál
 1 teáskanál bors
 2 gerezd fokhagyma
 1 teáskanál chili
 1 teáskanál kömény
 2 evőkanál olívaolaj
Krumplitorony:
 4 darab nagyobb burgonya
 400 g bacon
 200 g cheddar sajt
 200 g feta sajt
 1 csokor újhagyma

Elkészítés

Elkészítés
1

Vágjuk fel a hagymát és a kaliforniai paprikákat, kockázzuk fel a csirkemellet.

2

Készítsünk egy páclevet olaj, fokhagyma, chili, kömény, só és bors segítségével. Forgassuk át benne a garnélát és csirkét és állítsuk a pellet grillsütőt 180 °C-ra.

3

Arányosan húzzuk fel a pálcikára a hozzávalókat. Hagyma, husi, garnéla, paprikák, majd mehet a grillsütőbe.

4

A krumplikat félig főzzük meg, majd jöhet a következő lépés: a töltelékhez reszelt cheddar és feta sajtot, aprított újhagymát keverjünk össze egy tálban.

5

A krumplik két oldalára készítsünk talpat, majd vágjuk ketté és óvatosan a közepét is távolítsuk el, hogy a tölteléknek legyen hely.

6

2-3 bacon csíkot tegyünk egy tányéron keresztbe, amire állítva helyezzük rá a megtöltött és összezárt krumplikat. A bacon (és fogpiszkáló) segítségével csomagoljuk be a töltött krumplit, 5-10 percet süssük 180 °C-on, amíg a bacon láthatóan megsült. Utána csavarjuk fel a hőt 200 °C-ra kicsit szórjuk meg még reszelt sajttal és azt is pirítsuk rá.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Rablóhús baconos-sajtos krumplitoronnyal
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66