Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Egyenesen az USA-ból érkeznek a díjnyertes BBQ fűszerek

grill barbecue bbq fűszerek okosgrill

Egyenesen az USA-ból érkeznek a díjnyertes BBQ fűszerek

Az okosgrill.hu csapata elkötelezett híve a grillezésnek és a barbecuezásnak. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél több eszközt, kiegészítőt, receptet hozzunk el nektek a bbq hazájából, az USA-ból. Örömmel jelenthetjük be, hogy a befektetett munka meghozta gyümölcsét és hamarosan Magyarországon is elérhető lesz az egyik legnépszerűbb BBQ fűszer termékcsalád, egyenesen az Egyesült Államok-ból!

grill barbecue bbq fűszerek okosgrill

Sok éven keresztül jártunk külföldre nyaralni és akárhány országban is töltöttük épp a szabadságunkat egy valami mindenhol ugyanaz volt. Nagyon szerettük megkóstolni a helyi ízeket, finomságokat. Azonban mindig ugyanarra jutottunk: a fűszerezés teszi különlegessé az adott ételt.

Amikor a grillezésről beszélünk nem csak arra gondolunk, hogy készítsünk burgert vagy csirkecombot, esetleg steaket. Arra gondolunk, hogy ez egy olyan hobbi, egy olyan életforma, amely már tudománnyá nőtte ki magát – egyre inkább Magyarországon is.

Itthon egyre elterjedtebbé válnak a hagyományos főzőversenyek mellett a grill és barbecue versenyek, rendezvények is és egyre többen érdeklődnek a téma iránt. A grillszezon már nem csak kora tavasztól nyárvégéig tart, hanem egyre inkább ledőlnek a falak és szabaddá válik ez a hobbi, hisz valójában az év bármely napján hódolhatunk neki. Ez a mi célunk és ebben igyekszünk veletek együtt partnerekké válni!

Imádjuk a zamatos húsokat, ételeket, ahogy a fűszeres finomságok leválnak a csontról vagy épp azt, ahogy egy grill desszert kóstolása után boldog az asztal körül mindenki.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy vásárlóink számára csak a legjobb minőségi termékeket kínáljuk, legyen szó grillsütőről vagy épp kiegészítő termékekről.

Mivel folyamatosan azon agyalunk és azon dolgozunk, hogy ezek a termékek itthon is elérhetőek legyenek, ezért örömmel jelenthetjük be, hogy a kölni kiállításon sikerült tető alá hozni egy fontos megállapodást. Ennek a tenyérbecsapásnak az volt a célja, hogy a termékeink közé végre a minőségi fűszerek is bekerüljenek

Nem szerettünk volna (még) saját fűszereket keverni, kísérletezgetni, ezért díjnyertes márkák közül válogatva sikerült egy Egyesült Államok-ban népszerű barbecue rubokat, pácokat, szószokat árusító céggel hosszútávon megállapodnunk.

Célunk nem más, minthogy ezeknek a fűszereknek hála még közelebb kerüljön hozzánk Amerika és finomabbnál finomabb rubokkal, pácokkal gazdagíthassuk a rácsre tett húsokat.

Nemsokára újabb részleteket árulunk el, hol is tartunk ebben a folyamatban. De annyit elöljáróban elmondhatunk, hogy az első szállítmány már úton van és hamarosan ezen a weblapon is elérhetővé tesszük a rendelés lehetőségét.

Biztosítunk fűszereket és pácokat csirke-, sertés- és marhahúshoz egyaránt. Olyan barbecue fűszereket tudtok majd hamarosan használni, amelyeket több ezren teszteltek, kísérleteztek velük és legfőképp versenyeken is szép helyezéseket hoztak el. Nektek semmi más dolgotok nem lesz, csak használni és kiválasztani a kedvenceteket.

Ha nem szeretnétek lemaradni az első beérkező szállítmányról, akkor csatlakozzatok a facebook csoportunkhoz, mert az első rendelési lehetőség a csoporttagok illeti majd meg.

Megosztom ezt a bejegyzést


Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66