Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Fald fel receptek, az ellenálhatatlan fogások

meggyszószos sertésszűz recept okosgrill

Fald fel receptek, az ellenálhatatlan fogások

Talán mindannyian találkoztunk már olyan fogásokkal, amiket egyszerűen nem lehetett nem szeretni. Ezek általában a hamar a családi vagy baráti összejövetelek sztárjaivá is válnak, így nem meglepő, hogy kicsit mindannyian szeretnénk egy ilyen étellel elkészítői lenni. Következzen most 7 tuti recept, amivel te is könnyedén a rivaldafénybe kerülhetsz a következő találkozón.

Meggyszószos sertés szűzpecsenye grillzöldséggel

meggyszószos sertésszűz recept okosgrill
Meggyszószos sertés szűzpecsenye grillzöldséggel

Régóta tudjuk, hogy néha megéri egy kicsit kockáztatni és összehozni olyan, elsőre talán ellentétnek tűnő ízeket, amik aztán teljesen új kapukat nyitnak meg a konyhánkban. Ilyen kombináció lehet például a szaftos, fűszeres szűzpecsenye és a meggy ízeinek párosítása. A siker szinte garantált és az elkészítés még kezdő szakácsoknak sem fog kihívást okozni, miközben az idő miatt sem kell majd aggódniuk, hiszen ez a fogás kevesebb, mint 45 perc alatt el is készülhet.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/meggyszoszos-sertes-szuzpecsenye-grillzoldseggel/

Focaccia – ropogós és levegős

focaccia recept okosgrill
Focaccia – ropogós és levegős

Vigyázzat, egy igazi nyálcsorgatós fogás következik, ami szinte biztos, hogy egyetlen szempillantás alatt el is fog fogyni, de minden perc előkészítést megér. Az olasz konyhák gyöngyét, most egy grill sütőben elkészülő verzióban ismerhetitek meg, ami egy nagyon könnyű, levegős és ropogós tésztát eredményez. Ha pedig szeretnénk megkoronázni az ízeket, akkor semmiképpen se hagyjuk el a fokhagymás-chilis olajat a tetejéről.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/focaccia-ropogos-es-levegos/

Nem tréfa: Csoki burger

És ha már váratlan ízkombinációk, akkor következzen talán legmegosztóbb receptünk, egy igazi amerikai fogás, a csoki burger. Igen, jól olvastátok és igen, ezt az ételt direkt készítjük így, nem lapoztunk véletlenül 2 oldalt a receptesfüzetben. A burgerünkben ezúttal a csokin kívül egy kis ananász is kerül, csak hogy tovább fokozzuk az ízélményeket. Te be mered vállalni?

Recept: https://okosgrill.hu/recept/nem-trefa-csoki-burger/

Chilis csirkecombok grillezett almaszeletekkel

Az előző után ez talán kicsit kevésbé hangzik extrém párosításnak, ám az eredmény önmagáért beszél majd. A chili csípőssége a szójaszósz savasságával kiegészülve igazi ázsiai hangulatot varázsolhat a konyhánkba, amit aztán az alma gyümölcsössége koronáz majd meg és tesz tökéletessé. Hidegebb napokra tökéletes választás lehet ez a szívmelengető fogás.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/chilis-csirkecombok-grillezett-almaszeletekkel/

Bundázott kalács – reggeli grillen

Ha pedig egy kiadós brunch-csal indítanánk a napunkat, akkor ez a recept lesz a tökéletes választás. Elkészítése ugyan nem olyan egyszerű, de vendégeink vagy családunk annyit emlegetik majd ezt a fenséges reggelit, hogy biztosan kedvünk támad majd újra és újra nekiveselkedni. Van benne minden, ami egy jó napindításhoz kellhet: kalács, kukoricapehely, tojás, bacon, gomba… tovább is van, mondjuk még? ?

Recept: https://okosgrill.hu/recept/bundazott-kalacs-reggeli-grillen/

Megosztom ezt a bejegyzést


Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66