Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Anyák napi grillparti – 5 recept a tökéletes ünnepléshez

füstölt cézár saláta recept okosgrill

Anyák napi grillparti – 5 recept a tökéletes ünnepléshez

Anyák napja kiváló alkalom arra, hogy megmutassuk, mennyire értékeljük édesanyáinkat és gondoskodjunk róluk. Mi is lenne ennek jobb módja, mint egy finom, szabadban készült grillvacsora elkészítése? Válogass a következő grillreceptek közül, és készítsd el azokat, amelyeket a szívesen megosztanál anyukáddal ezen a különleges napon. Ne felejtsd el, hogy a szeretet és az együtt töltött idő a legértékesebb ajándék minden anyuka számára.

Grillcsirke otthon, könnyedén

könnyen elkészíthető grillcsirke recept okosgrill
Könnyen elkészíthető grillcsirke recept – Okosgrill

Egy igazi klasszikus, ami lehetőséget adhat akár arra is, hogy a régi családi recepteket, kicsit felfrissítsük a még fantasztikusabb ízélményért. Ráadásul alig több, mint egy óra alatt elkészíthető, így, ha kicsit el is beszélgetjük az időt édesanyánkkal, akkor sem kell kapkodnunk, ha délre ebédet szeretnénk varázsolni az asztalra.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/grillcsirke-otthon-konnyeden/

Füstös Cézár-saláta

füstölt cézár saláta recept okosgrill
Füstölt Cézár-saláta recept – Okosgrill

Ha valami könnyed finomságot keresünk, akkor választhatjuk ezt a szintén jól ismert fogást, a Cézár salátát és megbolondíthatjuk egy jó adag füstösséggel, amivel garantáltan nem csak anyukánkat vesszük majd le a lábától.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/fustos-cezar-salata/

Füstölt tésztasaláta

füstölt tésztasaláta recept okosgrill
Füstölt tésztasaláta recept – Okosgrill

Most, hogy beindult a piknikszezon, választhatunk olyan egyszerűbb recepteket, amiket nem kell feltétlenül rögtön elkészítés után fogyasztani, hanem könnyedén magunkkal vihetjük egy kirándulásra, miközben nem veszítünk az ízélményből. Ha tehát valamilyen hasonló programot szervezünk anyukánkkal, akkor mindenképpen ezt a receptet ajánljuk kipróbálásra.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/fustolt-tesztasalata/

Vegán és burger és zsemle

vegán burger recept grill okosgrill
Vegán burger recept – Okosgrill

Anyák napján (és természetesen az összes többi napon is) az egyik legfontosabb dolog, hogy kimutassuk, odafigyelünk a másikra. Így például, ha anyukánk valamilyen speciális étrendet követ, akkor fontos, hogy olyan ételt készítsünk, ami megfelel ezeknek a követelményeknek. Most egy olyan vegán receptet hoztunk nektek, ami után garantáljuk, hogy a család legnagyobb húsevői is megnyalják majd mind a 10 ujjukat.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/vegan-burger-es-zsemle-hevizi-akossal/

Citrusos sajttorta

És természetesen egy igazi ünnepi menüről, nem hagyhatjuk le a desszertet sem, méghozzá egyenesen a grillről. Ez a citrusos sajttorta igazi könnyed finomság, ami nyárias ízeivel ráadásul szinte minden falattal napsugarakat önt majd a szívünkbe. Egy falat vidámság pedig mindenkinek jár.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/citrusos-sajttorta-retestesztaval/

Megosztom ezt a bejegyzést


Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66