#okosgrill

Kezdőlap / #okosgrill

A grillezés szeretete hívta életre ezt a receptgyűjteményt, melyet folyamatosan bővítünk és megosztunk veletek. Legyen szó hagyományos grillételekről, díjnyertes smorker-bbq receptekről az Okosgrill csapata szeretne minél több segítséget nyújtani és tippet adni ahhoz, hogy minél nagyszerűbb élmény legyen a kerti sütögetés.

 

Szárazon pácolt texasi marhaoldalasNe hagyd, hogy egy nagyobb marhaborda megfélemlítsen! Ennek az egyszerű száraz pácnak az elkészítése 20 percet vesz igénybe, és utána elvégzi helyetted az összes nehéz feladatot. Hiszen ezután egyszerűen megfüstöljük a húst 4-5 órán keresztül, majd becsomagoljuk a bordákat alufóliába vagy hentespapírba és tökéletesre sütjük.
Ázsiai stílusú ragacsos oldalasAz édes és szaftos, karamellizált BBQ-oldalasok őrülten finomak, szóval szedj magadnak hamar, mielőtt elfogy. Ezekért az ázsiai stílusú húsokért érdemes rendetlenséget csinálni.
Grillezett Kalbi (koreai marhaborda)A házi készítésű koreai pác és az almafa füstje teljesen feldobja ezt a marhabordát. Ezek a pácolt oldalasok minden bizonnyal fatüzelésű étel repertoárunk ékszerei lesznek ízükkel és gyors elkészítésükkel.
Oldalas gyorsan és forrón, hot & fast módszerNincs sok időnk valami különlegeset alkotni? Ezek a magas hőfokon és gyorsan elkészülő oldalas szeletek lehetnek a tökéletes megmentőink! A Milestone66 Red Rub fűszerkeverékkel fűszerezett oldalasokat almalével fröcsköljük le és cseresznyefán füstöljük a mélyebb ízek és a gazdagabb szín érdekében.
Alap BBQ marhaoldalasNagy adagok, merész ízek és első osztályú marhahús. A Milestone66 Black Rub fűszerkeverék és egy fatüzelésű pellet grillsütő minden, amire szükségünk van egy emlékezetes marhaborda elkészítéséhez. Csonttal, vagy felszeletelve tálaljuk, hogy igazán jóllakjon mindenki.
1 2 3 54

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66

Augusztus 9-14. között kikapcsolunk egy picit

Add le időben a rendelésed, néhány napra szabadságra megyünk! 😊  

Nyugodtan leadhatod a rendelésed aug. 9-14 között is! A csomagokat 15. hétfőtől már küldjük! 😊