Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Pellet okosgrill: ezért van szüksége rá az éttermednek!

louisiana vendéglátás étterem grillsütő okosgrill

Pellet okosgrill: ezért van szüksége rá az éttermednek!

Tudod mire van szükséged, hogy meggyőzd a látogatókat? Képzelj el egy éttermet, amely végtelen szabadságérzetet áraszt magából. Ahol mindig kellemes hangulat fogad és csodálatosan aromás illatfelhők terjengnek szerte a levegőben. Ahol a fárasztó napok végén egy izgalmas, édes-csípős, Coca-Cola alapú, nyálcsorgató BBQ szósszal megbolondított pulled pork szendvics vár az asztalon, egy jéghideg whisky hűsítő társaságában.

És ez csupán egyetlen forgatókönyv a meghatározhatatlan számú lehetőség közül, melyeket egy pellet okosgrill nyújthat vendéglőd részére! 

louisiana vendéglátás étterem grillsütő okosgrill
Louisiana pellet grillsütő – Okosgrill

A piaci rés: professzionális PitBoss és Louisiana okosgrill termékek

A keményfa pellettel működő okosgrillek már régóta az amerikai grill és bbq partyk legnagyobb kedvencei. De hamar megdöbbentő népszerűségre tettek szert egész Európa-szerte. Magyarországon pedig pontosan most jött el az idejük: hogy egy kiaknázatlan, jövedelmező lehetőséget teremtsenek az étterem tulajdonosok számára.

Ezek az USA-ból származó, szabadtéri tűzhelyek tökéletes módon egyesítik a kemencék, füstölők, faszenes és gáz grillek, valamint a konyhai sütők minden kiemelkedő előnyét.

„Csak kapcsold be és felejtsd el!” – Így szól a jelmondat

Segítségükkel indirekt sütési módon történő füstöléssel, átlagosan 10 óra alatt készítheted el a legfelkapottabb, szaftos BBQ fogásokat (például: sertésoldalas vagy marhaszegy).

Mindezt úgy, hogy a beprogramozást követően, akár a tűzhely közvetlen közelében sem kell lenned. Nyugodtan és biztonságos módon koncentrálhatsz teljes más, eltérő munkafolyamatokra.

A barbecue füstölés köztudottan a legjobb dolog a világon, ami csak történhet a hússal. Miért tennék hát másképp?

A hagyományos grillekhez képest kevesebb füstöt bocsájtanak ki magukból – és azt is eltérő intenzitáson. A kedvezőtlen időjárás pedig alig befolyásolja hatékonyságukat. Ezáltal télen is kiválóan használhatóak.

De ez még közel sem minden!

Hiszen egy pellet okosgrillel szinte bármit elkészíthetsz. Piték és sajttorták, soufflé-k, különleges hamburgerek vagy bbq levesek – csupán pár egyszerű, de annál népszerűbb fogás, melyeket azonnal feltehetsz az étlapra.

louisiana étterem grillsütő okosgrill
Louisiana grillek éttermek, vendéglátó egységek számára – Okosgrill

Tisztázzuk: hogyan is keres a vendég?

Az internet korában az emberek egyre inkább sablonos módon döntenek arról, hogy hol és miképp fognak étkezni. Mindezt rendszerint az alapján teszik, hogy a különböző platformok és applikációk által felkínált lehetőségek lapozgatása közben milyen értékelésekkel, véleményekkel futnak össze.

A döntés meghozatala során az általános és egyben legfontosabb fázisok a következőkre bonthatóak le.

  • Legyenek ízletesek az ételek: kipipálva! Ugyanis gépeink könnyedén programozhatóak és nem igényelnek állandó felügyeletet. Ezáltal olyan teljesítményt nyújthatnak, akárcsak egy mesterszakács. Ennek okán, ételeid minősége hosszútávon is változatlanul megbízható, ingadozás nélküli marad.
  • Nyújtson valami egyedit: tény, hogy a faszén (esetünkben: keményfa pellet) füstjének íze teszi olyan karakteressé és ellenállhatatlanná az egyre csak népszerűbb grill ételeket. Egy pellett sütő birtokában pedig óriási, mégis könnyedén menedzselhető étlap választékot alakíthatsz ki, kifejezetten eme speciális élményt hangsúlyozva.

Ráadásul számos exkluzív falnivalót sorakoztathatsz még fel a listán.

  • Kínáljon méltányos, pénztárcabarát árakat: az okosgrillek fenntartása gazdaságos, karbantartásuk egyszerű és olcsó, alkalmazásuk pedig egyáltalán nem igényel különleges szakértelmet vagy féktelen kreativitást.

Termékeink tehát mindhárom kritériumnak megfelelnek. Sőt, már önmagukban is képesek lehetnek arra, hogy meggyőzzék az új látogatókat arról, hol is kell ma ebédelniük.

Hiszen nem akármit nyújtanak, hanem a kerti grillezés populáris élményét – akár az év mind a 365 napján!

A pellet okosgrillek további előnyei az éttermek részére

Valójában, ha egy pellet sütőt vásárolsz, az pontosan ugyan olyan, mintha egy magasan képzett, internacionális szakértelemmel rendelkező séf-et alkalmaznál. De még is akad egy lényeges különbség, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Hiszen az okosgrill egy befektetés, ami fantasztikusan gyors megtérülést eredményezhet. Szinte teljesen ingyen, végtelenül megbízható módon áll a szolgálatodra, akár a nap 24 órájában – miközben folyamatos bevételt termel vállalkozásodnak.

De nem csupán sokoldalú, kényelmes és gyors.

Mindig tökéletes eredményeket érhetsz el vele: a tűzhelyek professzionális kialakítása és programozhatósága miatt, szinte kizárt a sütés közbeni hibázási lehetőség. Az okosgrillek a konvekciós sütőkhöz hasonló módon, egyenletes hőmérsékleten készítik az ételeket. Így bátran tervezhetsz a legmerészebb receptek megvalósításával is.

Lebilincselő ízeket varázsolhatsz: a különböző, ízesített fa pelletek széles választéka lehetővé teszi, hogy változatos és szüntelenül lenyűgöző íz kombinációkat tehess az asztalra. Olyanokat, amilyenek más módon nem érhetőek el.

Meglepően felhasználóbarát: az okosgrillek egyetlen gombnyomással indulnak és igény szerint egyszerűen programozhatóak. Az extra beállításokat könnyedén megtanulhatod. Ráadásul a szemöldöködet sem kell féltened – a pellet sütőknél nem fordulnak elő hirtelen felcsapó lángok a rendeltetésszerű használat mellett.

Itt az idő, hogy elhozd vendégeidnek az ízletes keményfa pellet tüzelésű fogások nyújtotta élményeket! Ismerd meg széleskörű pellet okosgrill kínálatunkat, és élvezd a hihetetlennek tűnő, füstös aromát, akár minden egyes nap!

Megosztom ezt a bejegyzést


Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66