Elkészült az Okosgrill bemutatóterem

Elkészült az Okosgrill bemutatóterem

Sok szerettel mutatjuk be nektek a mi kis bemutatótermünket, amely a számunkra kedves termékekkel van feltöltve. Megtalálható benne a Pit Boss 440d, 700sc, 700fb, 820 fb és a Louisiana 900, 1100 és 800 elite pellet grillsütők persze a grillezéshez kapcsolódó, mindenféle kiegészítő termék is.

 

A vágódeszkák, bbq könyvek, ízesített pellet készletek is már feltöltve, így teljeskörű bemutatót tudunk tartani minden érdeklődő számára.

Emelett kb 15 féle bbq és grill kiegészítőeszköz áll rendelkezésre, mint a grilltisztító, pizzakő, szeletelő, pulled pork fecskendő stb.

A tárlatvezetés azonban annyira exkluzív és privát, hogy előtte telefonos egyeztetés, kvázi bejelentkezés szükséges, majd pedig egy teljeskörű személyes körbevezetés és bemutató keretében történik az ismerkedés a termékekkel és a technológiával.

Célunk, hogy prémium termék mellé prémium ügyfélélmény jár, így minden egyes látogató a figyelmünk 100%-kat kapja tőlünk. Így minden kérdésre, észrevételre tudunk válaszolni, illetve kényelmesebb, mint egy áruház folyosóján beszélgetni.

Várjuk látogatóinkat Budapesten a 16. kerületben: 1163 Budapest Jenőhalom utca 8 vagy Waze és Google Maps applikációkba “okosgrill”-re keresve is megtalálhatóak vagyunk.