Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Pellet grill, Okosgrill részletes bemutató (videó)

Szoky konyhája youtube csatorna okosgrill bemutató

Pellet grill, Okosgrill részletes bemutató (videó)

A szöveges tartalom mellett fontosnak tartjuk, hogy videón keresztül is bemutassuk a pellet grillsütőket. Ebben a bejegyzésben található egy videó, amelyen a Szoky konyhája YouTube csatorna atyja bemutatja részletesen – több nap tesztelés és használat után – mit is érdemes tudni ezekről a Pit Boss grillsütőkről. Itt az idő mozizni!

Szoky konyhája, hamburger, spíz
Hamburger, fekete erdei sonka, gouda sajt és spíz készült a grillsütőn

A 18 perces videó Szokolay Zoltán, a Szoky konyhája YouTube csatorna méltán népszerű főszereplőjének segítségével készült el.

Szoky már több, mint 300 videót töltött fel a YouTubera a közel 250.000 feliratkozója számára. Ez jelenleg Debrecen lakosságának megfelelő számot jelent. Úgy véljük az ő gondolatai méltán érdemelnek színpadot. 

Zoli nem csak bent a konyhában érzi magát otthon, hanem kint a szabadban is, így szinte törvényszerű volt, hogy a Pit Boss Okosgrill első perctől közeli jóbarátja lesz.

Az első tavaszvégi videótól kezdődően rendszeresen láthattok grillsütőn készült ételeket, amelyeket ide kattintva is elérhettek.

A grillsütő bemutató videóban Szoky megmutatja az Okosgrillt és a videó utolsó fejezetében elkészít néhány ínycsiklandozó fogást is.

Szoky grillsütő bemutató:

Pellet grillsütő videó

Érdekel a grillezés és a barbecuezás?

Akkor vár a Grill és BBQ közösség, de vigyázz! Ínycsiklandozó képek, videók, receptek várnak rád!

Megosztom ezt a bejegyzést


Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66