Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Húsvéti grill fogások – 5 recept a tökéletes ünnepi ételekhez

bundás kalács szendvics grill recept okosgrill

Húsvéti grill fogások – 5 recept a tökéletes ünnepi ételekhez

A Húsvét ma már az ünneplés és ízletes ételek fogyasztásának ideje – csakúgy, mint igazából minden más ünnep. De mi lenne, ha idén egy kis csavart is belevinnénk a nagy lakomákba és kedvenc fogásainkat a grillsütőn készítenénk el?

Húsvét új szemszögből?

A grillezés az íz, az állag és az élmények új dimenzióját adhatja hozzá húsvéti menünkhöz, valamint akár időt és fáradságot is megtakaríthatunk, ha ezt az elkészítési módszert választjuk.

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan alkothatjuk meg kedvenceinket a grillen a reggeli finomságoktól egészen a desszertekig.

Ezen kívül bemutatjuk, hogyan kell fűszerezni, pácolni és tökéletesre sütni ezeket a fogásokat és hogy hogyan készíthetünk egyszerű de ízletes szószokat és köreteket hozzájuk. Készen állsz, hogy lenyűgözd vendégeidet? Következzen 5 recept a biztos sikerhez.

Bundázott kalács reggeli

bundás kalács szendvics grill recept okosgrill
Bundás kalács recept

Ráérős hétvégékre mi is lehetne ideálisabb, mint egy kiadós reggeli? És mi a leghagyományosabb húsvéti reggeli? Bizony a kalács! De mi lenne, ha idén feldobnánk egy kicsit a szokásos ízeket és egy teljesen új csavart csempésznénk bele ebbe az ínycsiklandó finomságba? Mi mindenképpen javasoljuk, hogy ti is adjatok neki egy esélyt.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/bundazott-kalacs-reggeli-grillen/

Pácolt sült báránycombok

sült báránycomb recept okosgrill
Sült báránycomb recept

Ha pedig az ünnepi ebédre vagy vacsorára keresünk főétel inspirációt, akkor hoztunk egy igazi tradicionális receptet, grillsütőben készítve. Húsvétkor hagyományosan sokan készítenek bárányhúsos ételeket, de ne lepődjünk meg, ha ezentúl nem csak jeles alkalmakon fogja a család kérni ezt a fogást.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/pacolt-sult-baranycombok/

Füstölt kacsamell

füstölt bbq kacsamell recept okosgrill
Füstölt BBQ kacsamell recept

A másik népszerű választás erre a tavaszi ünnepre a kacsa, így természetesen sem hagyhattuk le a listánkról. Ezúttal a vad ízeket hordozó kacsamellet füstöljük, fűszerezzük és juharsziruppal kezeljük, így igazán különleges és telt ízeket kaphat majd ez a csemege.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/fustolt-kacsamell/

Szoky húsvéti receptje

húsvét tarja oldalas csülök húsvét recept szoky konyhája okosgrill
Húsvéti tarja oldalas csülök recept – Szoky konyhája

Szoky választása húsvétkor a tarjára, oldalasra és csülökre esett, ezzel varázsolva igazi lakomát szeretteinek. Ha te is kényeztetnéd családodat egy kiadós ebéddel, akkor most ellesheted a legfontosabb tippeket, trükköket és praktikákat, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy eltervezted.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/tarja-oldalas-csulok-szoky-konyhaja-husvet/

Rizskoch, rizsfelfújt

rizskoch rizsfelfújt milestone66 pink recept okosgrill
rRzskoch rizsfelfújt recept

Ha pedig egy izgalmas desszertet keresünk az ünnepre, amivel garantáltan maradandó emlékeket hagyunk majd vendégeinkben, akkor kipróbálhatjuk például ezt a grillen készülő rizsfelfújt receptet.

A kiegészítőknek, lekvároknak, szirupoknak pedig csak a képzeletünk szabhat határt, ezzel garantálva, hogy mindenki megtalálhassa a maga kedvenc verzióját.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/rizskoch-rizsfelfujt-milestone66-pink-kel/

Megosztom ezt a bejegyzést


Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66