5+1 karácsonyi ajándék ötlet a grillezés szerelmeseinek

5+1 karácsonyi ajándék ötlet a grillezés szerelmeseinek

Hamarosan beindul a karácsonyi ajándékvásárlási dömping és a lehető legtöbb területről kapunk majd mindenféle ajánlatot, mivel is lepjük meg a szeretteinket. Ez a bejegyzés azért született, hogy megkönnyítse azok dolgát, akiknek a közelében, családjában van legalább egy barbecue, grill rajongó és szeretné őt valamivel meglepni.

pit boss grill bbq karácsonyi ötletek

Természetesen a szeretet ünnepének nem feltétlenül arról kell szólnia, hogy ki milyen ajándékot ad a másiknak és milyet kap, hanem magáról a szeretetről, de ezt a fajta utópikus filozofálást meghagyjuk most másoknak. 

Próbáljuk meg sokkal inkább abból a szempontból megközelíteni az ünnepet, hogy ha már mindenképp ajándékozunk, akkor az a cél vezéreljen bennünket, hogy a másik fél számára örömet okozzunk. Adhatunk és kaphatunk hasznos és haszontalan tárgyakat, élményeket, bármit, ha a másik félnek nem igazán fog tetszeni, akkor sajnos mindkét fél csalódott lesz.

Azok a párok, házastársak, akik átéltek együtt már legalább két évad karácsony-szülinap-névnap-évfordulót nekik már biztosan szembe jött már az a feladat, hogy vajon mivel is ajándékozhatják meg még egymást? A kérdés végtelenül nehéz, hisz pár alkalom után a kreatív én háttérbe szorul, a parfümök, pulóverek, sálak kora pedig leáldozott.

Na de semmi gond, besegítünk most egy kicsit azoknak, akik a grillezés területéről szeretnének ajándékot választani párjuknak, családtag, férfiaknak, nőknek vagy gyerekeknek, bárkinek. Következzen most néhány olyan termék, amelyeket szívesen kapnánk és adnánk mi is karácsonyi ajándékként.

Pizza kő

Kezdjük is talán az egyik leghasznosabb és méltán népszerű termékünkkel, a pizza kővel. Természetesen nem csak pellet kerti grillekkel lehet használni az általunk forgalmazott kerámia pizza lapokat, hanem bármilyen más eszközzel, aminek a rácsain elfér a 38 cm átmérőjű Pit Boss pizza kő.

Ez az a karácsonyi ajándék, amit valószínűleg nem csak a család férfi tagjai számára lesz kedves, hanem leginkább a gyerekek fognak örülni, hisz ők – tapasztalatunk szerint – nagyon szeretik a grillen készült pizzát és a kenyérlángost. A pizzás vonalon maradva további Pit Boss terméket is ajánlhatunk, többek között a pizza szeletelőt, spatulát, lapátot.

Hőmérő

Tovább evezve a kerti sütés-főzés tengerén jöjjön az két praktikus kiegészítő. A hússzonda, hőmérő erős támogatást nyújt az ételek ideális elkészítéséhez. Segítségével nem kell többé azon bosszankodni, hogy egy-egy gondosan elkészített tarja vagy marhaszegy kiszárad, vagy épp nyers maradna.

A hőmérők vonalán választhatunk a zsebszonda és a digitális, vezeték nélküli megoldások között. Mindkettő mér Fahrenheitben és Celsius fokban is.

Injektor

Tovább kedvezve a barbecue szerelmeseinek a hússzondák mellett egy másik nagyszerű ajándék választás karácsonyra a marinád pác injektáló vagy fecskendő. Ezzel a rozsdamentes eszközzel a húsok belsejébe juttathatjuk a fűszeres leveket és így szaftosabb végeredményt kapunk majd.

Spatula

Azt gondolhatnánk, hogy spatulát ajándékozni épp karácsonyra elég érdekes döntés lehet, de egy 3 részes szettel biztosan nem lőhetünk mellé. Fontos és érdekes infó, hogy az általunk forgalmazott Pit Boss eszközök nem a klasszikus hazai méretekkel rendelkeznek. Ahogy a grillsütők is nagy térrel és rácsmérettel bírnak, így ehhez alkalmazkodó spatula, pizza lapát vagy épp a fogók is méretben kb. 1-1,5x akkorák, mint a megszokottak.

Kötény

A közelmúltban került be kínálatunkba az USA-ban népszerű Pit Boss bőrkötény. Aki kifejezetten úgy szeret a grillsütője mellet tevékenykedni, hogy közben minden eszköz, fűszer vagy akár a mobiltelefon és még a sörnyitó is szó szerint kéznél van, számukra nagyszerű karácsonyi ajándék lehet ebből az ötletből.

+1: Grillsütő karácsonyra

Bár sokaknak, amikor esős időben vagy téli hóesésben kinéznek a kertükbe nem biztos, hogy a grillezés jut eszükbe, azt fontos megjegyezni, hogy egyáltalán nem tavasztól őszig tartó hobbiról van szó sem a nagy világban, se Magyarországon.

Grillsütőn tulajdonképpen az év bármely napján megtehetjük, hogy különböző ételeket készítünk el, legyen szó bbq-ról, egy süteményről vagy bármilyen más receptről.

Nincs már szezon, nincsenek korlátok, így ahogy az év bármelyik másik időszakában is, a karácsonyi időszakban is, ha a grillsütőinkre esik a választás azt díjmentesen házhoz szállítjuk, beüzemeljük és használatát be is mutatjuk.

Összefoglalás

A felsoroltak mellett még több tucat másik kiegészítőt és grillfűszert is tudunk ajánlani grilles karácsonyi ajándékként és bármelyiket is választjátok, az ajándék címzettje biztosan örülni fog majd egy ilyen kedves gesztusnak.

Ha Te sem szeretnél lemaradni a grill receptekről, érdekességekről, akkor sok szeretettel várunk facebookos közösségünkbe.